2777
2789
عنوان

بچم تب کرده پنج ماهشه چیکار کنم

155 بازدید | 37 پست

هرکاری میکنم هرکاررری میکنم تبش میاد پایین دوباره میره بالا از دیشب تب کرده 

شیر خودمو میخوره خر شدم دیشب بش شیرخشک اپتامیل دادم الان میخابه تو خواب گریه میکنه شیر نمیخوره سینمو پس میزنه هر چی میدم پس میزنه گریه 

فقط دوس داره بخابه بش استا دادم تبش بیاد پایین دیشب پاشویش کردم میاد پایین تبش باز میره بالا چ غلطی بکنم 

من تو این شهر غریب ک هیچ احدیو ندارم دارم میمیرم بخدا از دیشبم نخابیدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کجا زندگی میکنی بگو یک دکتر خوب معرفی کنم

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

خانم شهر غریب ولی برهوت که نیست اینقدر تو حلق بچه داروس سر خود ریختی این چه بی فکری آخه خوب پاشو ببرش دکتر خدااااییااااا یه عقلی به ملت بده

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺

اما مامان خوب بچه پنج ماهه به شدت تب واسش خطرناکه شده باشه ببر بیمارستان 

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ۳ (دوتا هم تو دلم ) تا بچه قد و نیم قد هستم اگه ازم سوال تربیت فرزند دارین بپرسید ۶۷ جلسه کلاس تربیت فرزند و ۱۴ سمینار رفتم 🙂 

عفونت چی؟

باید ببریش دکتر داروی بخوره تبشم بعد میاد پایین پیاز حلقه کن بذار کف پاش جوراب بپوشون نیم ساعت بلد در بیار پد های مخصوص رفع تب نوزاد هست اونا رو بخر بزن تبش قطع میشه و حتما دکتر ببرش