2777
2789
عنوان

اگه سوال دینی دارید بپرسید

434 بازدید | 55 پست

اگه جواب رو ندونم رک میگم اطلاعی ندارم 

چون دوست ندارم اطلاعات غلط بدم 

احترام هم دیگه رو نگه دارید 

با تشکر

تو تایپ کند دست هستم ، ممکنه جواب دادنم طول بکشه

اللهم عجل لولیک الفرج

جدیدا یکی از دوستام خیلی کفر میگه زبونم لال خدارو هم کم مونده انکار کنه من خودم زیاد آدم مومنی نیستم ولی هیچوقت اسلام رو انکار نکردم و بهش عقیده دارم ولی دیگه نمیدونم چجوری اونو نجاتش بدم حس میکنم داره شیطان پرست هم میشه

چجوری کمکش کنم؟؟؟؟

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من هفته ی دیکه میخوام برم جاییی

باید پریود. شم هرچه سریعتر

زعفرون دم کرده هر وقت خوردم یکم پریود شدم همون‌روزش بعد دیکه نشدم 

پس فرداش هم باز زعفرون خوردم بار یکم شدم دیگه نشدم  تا الان ، فردا غسل کنم یانه؟ پریود محسوب میشه یانه ؟ هفته ی دیگه پریود میشم اره؟ 

کاری هست انجام بدم این هفته پریود شم؟؟

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤
من هفته ی دیکه میخوام برم جایییباید پریود. شم هرچه سریعترزعفرون دم کرده هر وقت خوردم یکم پریود شدم ه ...

فک کنم سه روز پشت سر هم باید خونریزی داشته باشی

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
فک کنم سه روز پشت سر هم باید خونریزی داشته باشی

یک روز اومد خیلیی کمم 

فرداش نیومد پس فرداش باز خوردم یکم بیشتر از پری روز اومد

باز فرداش یکم خیلی کم اومد ...

دیکه امروز نیومده... الان فردا برم غسل کنم؟

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤
عزیزم برای نماز وتر میشه قنوت رو قنوت همون نماز یومیه رو بخونیم فقط؟واینکه نماز نشسته ک خونده میشه ک ...

نماز نشسته به حول الله نداره

سوال اول میترسم اشتباه جواب بدم 

بهتره از ۰۵۱۳۲۰۲۰ بپرسی 

اللهم عجل لولیک الفرج
۲ سال غسل انجام ندادم تکلیفش چی میشه

یه غسل ما فی الذمه کنید و دیگه نماز و روزه هاتونم باید تا جایی که میتونید قضا کنید 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)