2777
2789
عنوان

اگه سوال دینی دارید بپرسید

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 55 پست
اگه روزه قضا بگیریم ولی نماز نخونیم روزمون قبوله؟؟

ببین روزه به خودی خود باطل نمیشه 

اما قبول شدن مقوله ی دیگه ای هست که فقط خدا خودش میدونه که چه اعمالی رو قبول کنه و چه نه 

اما نماز از ستون دین هست 

سعی کنید نمازتون رو بخونید، و گرنه از دین خدا خارج میشید و پذیرش اعمالتون نزد خدا سخت

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزمیک بار میری حموم نیت میکنی غسل مافی الذمهیعنی هر چی غسل به گردنت هست با همین یک غسل از گردنت ...

ممنونم

لُرم💎شما با گلونی عکس میگریدخاص شید ما لُرا صاحب گلونیم👑😍💪نازار_بیرانوندم😌♥️

جدیدا یکی از دوستام خیلی کفر میگه زبونم لال خدارو هم کم مونده انکار کنه من خودم زیاد آدم مومنی نیستم ...

ببخشید دیر جواب دادم 

باید ببینید دوستتون از کدوم اقشار هست .

یه عده برای فشار اقتصادی .

یه عده برای بی حجاب بودن 

یه عده برای رجل مملکتی که به ظاهر متدین اما ....

یه عده تاثیر فضای مجازی

و....

این روز ها هرکس به دلیلی از دین برگشته 

دلایل زیاده نمیشه واضح جواب داد

باید از خودش چراش رو پرسید بعد جواب داد

اللهم عجل لولیک الفرج
دوستمون درست میگن باید سه روز پشت سر هم خونریزی بشه اما در مورد احکام استحاظه باید دقت کنید چون اگه ...

بله درسته غسل کردم ولی میخواستم بدونم ک الان پریودی محسوب میشه یانه؟

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤
چون سه روز متوالی نبوده فکر نمیکنم پریودی محسوب بشه و نیاز به غسل باشهلکه بینی بوده که استمرار هم ند ...

اها وای من یعنی پریود محسوب نمیشده؟؟

نمازهام چی؟؟😔😔😔 من فک میکردم پریودی محسوب میشه آخه از یک سکه بیشتر بود ..

واسه همین نماز سه چهار روزمم..

وای منن😔😔😔😔

البته امروز غسل کردم دیگه نماز خوندم

ولی من واقعا اطلاعاتی نداشتم الان نماز سه روزم گناه حساب نمیشه ک نخوندم؟؟ اخه واقعا اطلاعی نداشتم🥲🥲🥲

حتمااا قضاش رو میخونم 🙂

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤
اها وای من یعنی پریود محسوب نمیشده؟؟نمازهام چی؟؟😔😔😔 من فک میکردم پریودی محسوب میشه آخه از یک سکه ...

از نظر شرعی چون نمی‌دونستی اشکالی نداره عزیزم ❣️

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)