2777
2789

سلام دوستان  چیکار کنم نتونن روح و روانم خراب کنن فهمیدن دختر حساسیم مادر شوهرم دخترش بچه دار شده من توعقدم میگه نمیتونه بچه دار بشه  یبارم خونشون گریه کردم خواهر شوهرم دست گرفته هی استوری میزاره گریه کردن قدیمی شده بیا باهم جنگ کنیم کاری نکنم خونشون هی میگن ک و ن گشاده فلانه

مادر بزرگش از روی احترام برام چایی میاره خواهر شوهرم فحش میده که شعور نداره خودش برداره بخوره

یه کار اشتباهی کنه مادر شوهرم میگه برو خودت دعا نویس نشون بده برو روان شناس عکس پرفایل میزارم خواهر شوهرم تو کانال مشترک هی میزاره ادمای خود نما فلانن ادمای  ضعیف گریه میکنن روانشناسا میگن آدمای ایجوری فلانن همش قصد آزار و اذیت دارن و جونشون میخاره منم دختر حساسیم کلی گریه میکنم چی کنم ترو خدا بگید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه گاویه خواهر شوهرت به چپت بگیر خودشون بیخیال میشن وارر این بازیا نشو که هیچ وقت تمومی نداره

بخدا روانم بهم ریخته همش سر نماز گریه میکنم هیچکس نمیتونه جلوش بگیره سلیطه هم هست

خدا صبرت بده سعی کن زیاد رفت و آمد نکنی تا آرامش داشته باشی وگرنه مث من همش میخاد جنگ عصاب داشته باش ...

بخدا ناحق هی میخوان بگن من مشکل دارم😭

دلم ازشون گرفته

بلاکش‌کن عزیزم.‌برا ارامش‌خودت.. استوری هاشو نبین‌.‌اونم‌هاید کن ک‌ استوری هاتو عکساتو نبینه.‌

عزیزم اتفاقا یک ماهی اینکار کردم ولی یهو اعصابم بهم میریزه

بلاکش‌کن عزیزم.‌برا ارامش‌خودت.. استوری هاشو نبین‌.‌اونم‌هاید کن ک‌ استوری هاتو عکساتو نبینه.‌

😭همش میخوان بگن من مشکل دارم یبار رو تپه پام لیز خورد مادر شوهرم میگفت غش کرده الکی ناحق

هی میخوان بگن این مشکل داره 

بخدا اصلا نمیدونم چیکار کنم کمکم کنید😔

عزیزم اگه شوهرتت پشتته از اون کمک بگیر

برو پیش مشاور تا راه های بی توجهی کردن رو بهت یاد بده 

یا اینکه واقعا نسبت بهشون بی تفاوت باش

کمتر برو خونشون تا کمتر ببینیشون 

از گروه خانوادگی لفت بده واجبه مگه باشی 

جوابشون رو بده 

مقابله به مثل کن

ولی راهی که کمترین اسیب رو بهت میزنه دوری کردن از همشون و صحبت کردن با همسرته 

فقط میگم خدا بهت صبر بده 

منم تو عقد همچین چیزایی دیدم ولی بخاطر شوهرم مه خوب بود موندم و چیزی نگفتم هرچی میگذره بدتر میشه تا الان داشتم از دست مادر شوهرم گریه میکردم 

چون چشماش میبنده و دهن نجسش باز میکنه انقدر دریده و بی ابرو هم هست اگه چیزی بگم به ضرر خودم تموم میشه  

جوری شده از زندگی سرد شدم شوهرم قبلا خیلی پشتم بود اما الان چیزی نمیگه واقعا خسته ام احساس درموندگی میکنم 

امروز با دل شکسته از خدا خواستم جواب ظلمایی که به من میکنه رو همین روزا بده 

بخدا ناحق هی میخوان بگن من مشکل دارم😭دلم ازشون گرفته

فقط رفت و آمد نکن سعی کن درهفته یه بار بیشتر نری اونم یه وقتی برو ک اون دختراشغالش نباشه 

عروسی بگیری قرار نیست ک بری پیش اونا زندگی کنی ک؟؟