2777
2789
عنوان

امشب با همه دعوام شد جواب همه رو هم دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 3503 بازدید | 131 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط این و متوجه شدم که خیلی خیلی حساسی هستی

حساس؟؟

همه کارارو‌بکنی

اخرم یچی‌ازت پرسیدن ولی بازم محلت ندن

تو‌زندگیتم دخالت کنن

بعد حساسه؟

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

وای اون خواهر نیست دشمن خونیه 

چقد حرص خوردم 

خوب کردی جوابشونو دادی

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

دختر خالم در این بین بچمو برد گردوند باز بچم نموند و اذیت کرد

بغل گرفتم چرخوندم فایده نداشت

عصبی شدم یدونه زدمش

که زن عموی نچسب و دو روم اومد گفت چرا بچه رو میزنی بدش من 

( بعد اینکه شنیدم پشت سرم گفته بیشعور بچه رو زد و بعد اومد پیش من که بچه رو نگه داره)

رفتم گفتم تو خیلی زن خوبی هستی بچه خودتو نگه دار آریان داره له لع میزنه با دختر عموم بازی کنه بگرده بچتو انداختی به اون بعد اومدی پشت سرم زر زر می‌کنی و میشی دایه مهربان‌تر از مادر

عرضه داری بچتو نگه دار

خلاصه زنگ زدم شوهرم بیاد دنبالم گفتم معدم خوش نیست بیا 

ب بابامم گفتم هروقت خواستی پسرم و ببینی بیا خونم و اینا همش تقصیر فلانیه( خواهرم)

شروع کرد کولی بازی و طرف خواهرم و گرفت 

منم شوهرم اومد و بدون شام اومدم:)

هنوزم هیچی نتونستم بخورم دهنم مزه خون میده 

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

واقعا به خواهرت جلوی فامیل گفتی چن روز رفتی تهران ول گشتی؟

آره ، وقتی اون جلو فامیل غذای دست منو نمیخوره و با صدای بلند میگه چرا نمی‌خورم وقتی اون تیکه میپرونه جلو بقیه

منم حق دارم قهوه ایش کنم

من بگردم دور شما دوتا feri/ari🫂♥️😍 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

خواهرت حسوده

بخاطر طلاقشم همه هواشو دارن ک اشتباه محضه

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

آره ، وقتی اون جلو فامیل غذای دست منو نمیخوره و با صدای بلند میگه چرا نمی‌خورم وقتی اون تیکه میپرونه ...

کار خوبی کردی

من حس کردم ازینکه رفتن تهران و تو باهاشون نرفتی یکم دلخوری

ن اصلا 

من فقط دلخور این شدم دو روز بی وقفه زحمت کشیدم تا مامانم اومد خوشحال بشه و خیالش راحت بشه 

و فکر کردم چقدر با ارزشم که زنگ زده رنگ شالمو ازم بپرسه 

ولی وقتی اومد زد تو ذوقم و خیلی دلخور شدم و با خودم گفتم کاش قبول نمی‌کردم؛)

حق داری عزیزم متاسفانه بعضی ها سیاست دارن مثل خواهرت و آدم های ساده و حرص و جوشی رو اذیت میکنن و همش حرص میدن 

علت کار خواهرت به نظرت از حسادته که تو سر خونه و زندگیت هستی یا از چیز دیگه ای هست ؟سعی کن خونه ات اینقدر نزدیک خانواده ی خودت یا همسرت نباشه اعتصاب رو رعایت کن 

دختر خالم در این بین بچمو برد گردوند باز بچم نموند و اذیت کردبغل گرفتم چرخوندم فایده نداشتعصبی شدم ی ...

اینم بخونید بچه ها

خاهرت چن سالشه اسی

فقط اینو بگم هرجا حس کردی اگه بری بچت اذیتت میکنه نرو اگه رفتی دیدی اذیتی برگرد تا بچه کفریت نکرده من خودم بچم پسره و ۱ونیم سالشه ماشالله بقدددددری شلوغه که حد نداره 

هیچجایی بدون شوهرم نمیرم چون دست تنها میمونم 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟