2777
2789

ربطی نداره منو خواهر شوهرم نزدیک به هم باردار شدیم هر دو حالت تهوع شدید من دختر اون پسر

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوری ثبت بارداری کرده این هفته بارداریت نوشته شدع اینجا

تو تنظیمات پروفایل یجاش هست تیکر بارداری میشه تنظیم کرد

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

من هیچ علائمی ندارم نه درد سینه نه حالت تهوع اشتها هم ندارم فقط ببخشید نفخ دارم آروغ میزنم آبم میخورم نمیتونم کنترل کنم خیلی حس بدیه احساس تشنگی زیادم دارم

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  در انتظار تیکر بارداری  ** بیبی چکم ۲/۱۰/۱۴۰۳ مثبت شد

سر پسرم شیرینی و بستنی میخوردم و همون ماهای اول بچه سمت راستم به اندازه مثلا یک توپ کوچولو حس میشد

سر دخترم خیارشور و پفک میخوردم و بچه از اول سمت چپ تشکیل شده بود

انگار قدیمیا میگن دختر از پهلو چپ میاد پسر از پهلو راست

و اینکه سر دخترم از همون اولا نفسام سنگین بود راحت نمیتونستم نفس بکشم‌

جالت تهوع هم سر پسرم فقط صبح زود اگر بیدار میشدم داشتم.ولی سر دخترم ۲۴ ساعته حالت تهوع و بالا داشتم