2777
2789
عنوان

چک کردن گوشی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 74 پست

ما چک نمی‌کنیم ولی رمز همو بلدیم

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

وقتی رمز رو ازت پنهون نکنه میفهمی لازم ب چک کردن نیس....ولی پنهون کنه یعنی یجا کار میلنگه....من ۱۰ ساله زنشم رمز گوشی همو میدونیم ولی سرک نمی‌کنیم....

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونجام نوشتم. چک کردن گوشی مثل سر کردن تو کمد همدیگس. در کل اشکالی نداره و کسی روش قفل نمیزنه. ولی دلیلی هم نداره همینجوری بری کمد رو بگردی و بهم بریزی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بنطرم اجازه ندادن زشت تره

من اصلا تاحالا نخواستم اینکارو بکنم یا اون این کارو بکنه که ببینیم اجازه داریم یا نه🤣

اصلا چرا ادم باید با کسی باشه ک بهش مطمعن نیست؟؟؟

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

بله عجیبه و نشان از عدم عزت نفس

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

به نظر من چک کردن خیلی کار مزخرفیه.

ولی یه عده هستن اصلا نمیذارن به گوشیشون دست بزنی مثلا برای عکس گرفتن یا سرچ کردن و حساسیت بیش از اندازه دارن. رمز گوشیشون هم فقط خودشون میدونن و خدا.

خب اینجور افراد مشخصه یه داستانی دارن وگرنه گوشیه دیگه بمب اتم که نیست.

به شخصه همونقدر که با چک کردن گوشی مخالفم به همون اندازه هم با اینکه گوشی یه وسیله‌ی شخصیه مخالفم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

من بعضی وقتا دزدکی میرم نگاه میکنم اما جلو چشم خودش عمرا حتی پیام میداد و گوشی دستشه خودم و به اون راه میزنم دلم نمیخواد فک کنه ترس از دست دادنش و دارم همینجوریم شاخه برا من 😑

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔