2777
2789
عنوان

چک کردن گوشی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 74 پست
چرا چک نکنهتو این دوره زمونه اعتماد خیلی خنده دارهالان مورد اعتمادترین ادما هم ممکنه خیانت کننپس ادم ...

دقیقااا

فک کن تو بگی من دخالت نمیکنم و طرف چن سال خیانت کنه و با طرف به ریشت بخنده

هرچقدر زودتر بفهمی کمتر اذیت میشی

دقیقااافک کن تو بگی من دخالت نمیکنم و طرف چن سال خیانت کنه و با طرف به ریشت بخندههرچقدر زودتر بفهمی ...

این مدل خانما دوس دارن با یه دروغ شیرین خوشحال باشن تا اینکه یه حقیقت تلخ رو بدونن!

خیانت و روابط کثیف اینقدر زیاد شده که طبق امار از هر ۱۰ نفر ۴تاشون زیگیل تناسلی دارن تو کشور 

بعد بیایم با توهم اعتماد چشممونو رو همه چی ببندیم؟!

{ خانم هستم }

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقااافک کن تو بگی من دخالت نمیکنم و طرف چن سال خیانت کنه و با طرف به ریشت بخندههرچقدر زودتر بفهمی ...

چ ادم ها بدی تو زندگیتون بودن😵‍💫

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

این مدل خانما دوس دارن با یه دروغ شیرین خوشحال باشن تا اینکه یه حقیقت تلخ رو بدونن!خیانت و روابط کثی ...

شاید میدونن حتی اگه بفهمن خیانت هم شده بهشون نمیتونن طلاق بگیرن پس ترجیح میدن با همون دروغ به زندگیشون ادامه بدن

وگرنه دخالت چیه تو زندگی مشترک

اونم گوشی؟!😂😐طرف وقتی چیزی نداره چرا بهش بربخوره

درضمن ماهم ک نمیریم بگیم گوشیتو بده ببینم خیانت کردی یا نه

فوقش میگی گوشیتو میدی حوصله م سر رفته نگاه کنم

اونم چیزی قایم نکرده باشه بدون هیچ بحثی گوشیو میده

چ ادم ها بدی تو زندگیتون بودن😵‍💫

عزیزم نه ازدواج کردم نه خذاروشکر سابقه خیانت داشتیم تو خانواده

ولی چیزیه ک تو جامعه هست و شما هم میتونی ببینی منتهی خودت میخوای خودتو به کوچه علی چپ بزنی

شاید میدونن حتی اگه بفهمن خیانت هم شده بهشون نمیتونن طلاق بگیرن پس ترجیح میدن با همون دروغ به زندگیش ...

من فکر میکنم خانمایی که خیلی افراطی گارد میگیرن خودشونم مشکوکن

عمدا این قضیه حریم خصوصی رو راه میندازن که به شوهره بگن ببین من گوشی تو رو نگاه نمیکنم پس تو هم مال منو نبین

وگرنه بین زن و شوهرای عادی مشکلی نداره

به قول شما طرف نمیره بهش بگه گوشیتو بده ببینم خیانت کردی یا نه؟ به بهانه دیگه ای نگاه میکنه

{ خانم هستم }
من فکر میکنم خانمایی که خیلی افراطی گارد میگیرن خودشونم مشکوکنعمدا این قضیه حریم خصوصی رو راه مینداز ...

دقیییقا

لطفا واسه شادی روح عزیزای آسمونیم ، صلوات بفرستید  💔
دقیییقا

والا بخدا

مگه چی تو گوشیمون داریم که بخوایم از همسرمون پنهان بمونه

ادم اگه ببینه طرف بهش شک داره و با لحن و حالت بدی داره چکش میکنه خب قطعا بهش برمیخوره و میگه چکم نکن

ولی نگاه کردن به گوشی های همدیگه برای زن و شوهری که همه چیز همو میدونن خیلی نرماله 

اینکه بگی وای رمزمو هیچوقت نمیگم وای چرا به گوشیم دس زدی مصداق بارز خیانته

{ خانم هستم }
من فکر میکنم خانمایی که خیلی افراطی گارد میگیرن خودشونم مشکوکنعمدا این قضیه حریم خصوصی رو راه مینداز ...

الان گوشی پدرم به محض ورود به خونه دست همه هست 

من میگم بابا گوشیتو بده فرم پر میکنم

داداشم میگه بابا گوشیتو بده نمونه سوال دانلود کنم

مامانم میگه گوشیتو بده یه کار تو گوگل دارم

هیچ وقت هم بهش برنخورده

گوشی هرکی دم دست باشه از اون استفاده میکنیم😂چون چیزی نداریم پنهون کنیم

برای مامانمم همینه

حالا بزار بگن ما کمبود اعتماد به نفس داریم برا همین نگا میکنیم

ترجیح میدم بی اعتماد به نفس باشم تا احمق باشم و تو اوج خیانت زندگی کنم

الان گوشی پدرم به محض ورود به خونه دست همه هست من میگم بابا گوشیتو بده فرم پر میکنمداداشم میگه بابا ...

اصلا حتی اگه به ادم خیانت هم نشه بازم دلش میگیره شوهرش گوشیشو ازش مخفی کنه

حس میکنه اونو محرم خودش نمیدونه و برای شوهره غریبه است

{ خانم هستم }
والا بخدامگه چی تو گوشیمون داریم که بخوایم از همسرمون پنهان بمونهادم اگه ببینه طرف بهش شک داره و با ...

قبول دارم حرفتونو

من و شوهرم هیچوقت از هم گوشی قایم نکردیم و رمز هم نداریم

هر وقت خواستیم ، گوشی همو بر میداریم

لطفا واسه شادی روح عزیزای آسمونیم ، صلوات بفرستید  💔