2777
2789
عنوان

چک کردن گوشی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1186 بازدید | 74 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظر من هرچی کمتر بدونی اعصاب ارومتری هم داری یوقت خیانت نمیبینی ولی ی حرفایی با رفیقاش زده درد و دلایی میکنه ک برات عذاب میشه پس نبین راحت باش

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

نه ما چک نمی کنیم اما رمز همو می دونیم.

من خیلییییییییییییییییییی بدم میاد کسی گوشیمو چک کنه یعنی به قصد چک کردن گوشیمو بگرده...جوری که از چشمم میفته...همسر سابقم همچین شخصیتی داشت واقعاً از چشمم افتاده بود دیگه تحملش نمی تونستم بکنم...هر دفعه یادم میفتاد کارش دعوا می کردیم می گفت به غلط کردن انداختیم ببخشید درک کن من حساسم توام گوشی منو نگاه کن که برابر بشیم ولی من از یادم نمی رفت به هیچ وجه.

.....

چرا؟؟؟اصلا چرا چک کردی؟

خواستم بزنم به شارژ همینطوری پیاماشو باز کردم ساعت ۵ صبح بود بیدارش کردم دعوا کردیم بعد من احساس سرماخوردگی کردم پاشد به دارو و درمان من یادش رفت😁😁

زشت تر اینه که حد و مرز بزارن زن و شوهر برای همدیگه و رمز گوشیه همدیگه رو ندونن!!! خصوصی تر از اندام خصوصی نیست که واسه همدیگه رو میبینن ، گوشی که چیز شخصی تو زندگی متاهلی محسوب نمیشه

نه من نه همسرم نمیگردیم گوشیه همدیگه رو ولی بارها پیام های همدیگه رو جواب میدیم من گاهی دستم بند آشپزی هست همسرم گاهی داره رانندگی میکنه برای همدیگه میخونیم و جواب میگیم که برامون بنویسه هرکدوممون که دستمون خالیه، یا شبا تو اکسپلور من یا همسرم فیلم های اینستا رو میبینیم و تو اپلیکیشن های وات و تل و ایتا هم فقط اجازه‌ی لست سین رو به همدیگه دادیم 

به نظر من چک کردن خیلی کار مزخرفیه.ولی یه عده هستن اصلا نمیذارن به گوشیشون دست بزنی مثلا برای عکس گر ...

بهترین کار اینه ادم با همچین ادمی رابطه نداشته باشه چ برسه ازرواج

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

چقدر همه چی عجیب شده😂🥲

من پدرم گوشیش دست همه هست خودش نباشه

همه گوشی جدا داریم ولی از مال اونم مشترکی استفاده میکنیم😂

اگه روزی شوهر بکنم و غیر این باشه قطعا ناراحت میشم