2777
2789
عنوان

یادآوری این موضوع هر بار عذابم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 78 پست
مخصوصا این حس عذاب وجدانی که به شما میداده اینکه مادرتون میگفته بخاطر شما مونده این خیلی بدهرو بچه ت ...

بارها بهش گفتم من نخواستم دنیا بیام تو منو آوردی 

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
نهنمیدونم چون واقعا دوسش دارم و شاید عاشقشم اینجوری ام یاچون پدر و مادرم هر دو فوت شدن و جایی و واسه ...

دقیقا مامان بابای منم همینطورن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اسم همون خانم آره گهگاهی غیر مستقیم میگه و بابام هر بار خجالت زده عذرخواهی میکنه

خیلی اشتباه میکنه مامانت.

مدام یه زخمی که رویه بسته و داره خوب میشه و تازه میکنه...

در کل با هم خوبن؟ بگو بخند... تولد و خرید و این چیزا دارید؟

یا خونتون یخه و هر کی سرگرم کار خودش؟

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
خیلی اشتباه میکنه مامانت. مدام یه زخمی که رویه بسته و داره خوب میشه و تازه میکنه...در کل با هم خوبن؟ ...

نه همه چیز سر جاشه 

تنها کسی که فراموش نکرده و پرونده هنوز براش بازه منم 

هر وقت میبینمش یا اسمی ازش میاد حالم بد میشه 

یه بار که مامانم طی اون ۴ سال دوباره وسایلشو جمع کرده بود رفته بود خونه پدریش نصف شب بیدار شدم دیدم ...

عزیزم خیلی سختی کشیدی ولی الان دیگه آروم باش تو قراره ازدواج کنی مادر بشی باید قوی باشی به نظر من ارتباطات رو با خدا بیشتر کن هیچ چیزی مثل نماز دعا قرآن آدمو آروم نمیکنه منم این چند وقته با همین چیزا آروم شدم همین که بدونی این دنیا فانیه و هیچ چیزی سختی خوشی هیچ کدوم پایدار نیست و هر کسی تاوان کارشو میده مطمئن باش تو داری تاوان کار نکرده رو میدید تو که اون وسط گناهی نداشتی نباید اینقدر خودتو عذاب بدی از این به بعد از زندگی لذت ببر و اون زنو همونجور که واقعیتشه هیچ حساب کن اصلاً انگار وجود نداره 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
قشنگ ده سال بزرگم کرد اون اتفاق میدونم شاید به نظر بقیه چیز بزرگی نباشهولی من بیشتر از دعوای پدر ماد ...

من برعکس شما فک میکنم..

مامانت اگه واقعا صلاح شما رو میخواست ختم جنگ میداد .

یا جدا میشد و تنش ها رو خنثی میکرد.

وقتی بمونی و مدام بجنگی بیشتر ضربه میزنی تا رفتنت.

مامانت به فکر خودش بوده بیشتر.

گفته چرا زندگی که به سختی به اینجا رسوندم و بدم دست یکی دیگه و برم؟؟؟؟؟

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
وقتی بابام بهم محبت میکنه مدام اون روزا یادم میاد . بچه ها من اصلا احساساتی نیستم ولی نمیتونم احساسا ...

دقیقا میدونم چی میگی

تجربش کردم

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

عزیزم خیلی سختی کشیدی ولی الان دیگه آروم باش تو قراره ازدواج کنی مادر بشی باید قوی باشی به نظر من ار ...

لطفا سر نماز هاتون برای آرامش منم دعا کنید🩷

بارها بهش گفتم من نخواستم دنیا بیام تو منو آوردی

بخدا بعضیا کلا میشینن میسازن

ربطی به بچشون نداره فقط منت میزارن

خیانتم متأسفانه مثل خنجر تو قلبه

ولی اگه در حد پیام و چت بوده نباید انقد بحث و دعوا ادامه پیدا میکرد جز بازی با روح روان چیزی نداره

من برعکس شما فک میکنم..مامانت اگه واقعا صلاح شما رو میخواست ختم جنگ میداد . یا جدا میشد و تنش ها رو ...

مامانم فقط بلد نبود چطوری این مسئله رو مدیریت کنه 

میخواست تمام توجه ها رو اون باشه انگار که فقط خودش آسیب دیده 

دقیقا مامان بابای منم همینطورن

در کنار هم خوشبختن و فقط و فقط اون قضیه نقطه سیاهِ زندگیتونه؟؟

حالا من فکر میکردم مشکلات ریزی با هم داشتن ولی  این قضیه باعث انفجار مامانت شده...

😔

نه عزیزم مجردم عذاب آور تر اون قسمتیه که مامان بزرگم گفت حالا خیلیم به تو ربطی نداره ها نمیخواد اینق ...

متاسفانه مادربزرگت راست میگه

منم پدرم به مادرم خیانت کرد،ولی اون زمان زیادی خودمو درگیر کردم

حالا که گذر کردم و رفتم یه شهر دیگه

میبینم خیلیم به من ربطی نداشت

حتی همین که به مادرت گفتی هم اشتباه بود

این حرف من نیست،حرف اکثر روانشناساست

این موضوع بین خودشون حل شده،شما نباید دخالت کنی

حتی بنظرم اینکه اون خانوم از شما فراری شده بخاطر برخوردتون هم هم درست نیست،شاید اون زن توبه کرده باشه

هممون تو زندگی اشتباه میکنیم....

دلتنگ آواز قو🦢
بخدا بعضیا کلا میشینن میسازنربطی به بچشون نداره فقط منت میزارنخیانتم متأسفانه مثل خنجر تو قلبهولی اگ ...

مامانم چون تک دختره وقتی بگه ف داداشاش و باباش تا فرحزاد میرن برای همین خیلی احساساتیه