ی ساله ی ریال پول بهم نداده کل موجودی کارتم ۷۰ تمنه میگم پول بده میگه نمیدم هرچی بخوای برای خونه میخرم اگه لباس شخصی هم نیاز داشته باشم کارت خودشو میده ک ازش خبر داشته باشه ک چقد خریدم و پولی ازش نکشم با این اوصاف بگین چطوری ازش پول بگیرم خستم کرده ن لباس برام میخره ن پول میده نه غذا میخره برام بعد خودش میره بیرون انواع فستفود و کباب و سوخاری کوفت میکنه همه چی ب دلم مونده
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
باهاش حرف بزن بگو یه مقدار ماهانه به کارتم بریز دیگه ازت کارتو نمیخوام تا یه مدت عادت کنه به پول ریختن بعد دوباره ازش کارت بخوا مرد مثل بچه میمونه باید بدونی چطور تربیتش کنیی خودش سردر گون بشه 😅
یه مدت خودتو به افسردگی بزن بگو وقتی هزاری تو کارتم نیست چرا باید خوشحال باشم اینا، اگه گفت کارتم در اختیارته بگو دوست دارم ۱۰۰ هزارم باشه تو کارت خودم باشه خلاصه باید سیاست بخرج بدی حدقل ۶ ماه کار داره تا درست بشه
گویند چون میگذرد غمی نیست به والله ، همین درد کمی نیست