2777
2789
عنوان

شما تولدتون چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 58 پست

همیشه میخوره ب خریدای عید همه یادشون میره دوس داشتم وسط سال میبود

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

منم روزای تولدم بهم خوش نمیگذره🥲

همیشه م ی اتفاق مزخرفی اون روز پیش میاد

ی سال اسباب کشی داشتیم

ی سال پریود میشم از درد میمیرم

ی سال اربعین بود

ی سال شوهر خالم فوت کرد و....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا من فردا تولدمه شوهرم بیخیال بسخیال

من هشت سال از زندگی مشترکم میگذره 

باورت میشه نه روز زن نه تولدم کادو نگرفتم روزای اول زندگیم اصلا بروی خودم نمیورذم تولدمه  اونم بعدش میگف اااا یادم رفت چرا نگفتی..اما پارسال بهش گفتم نگرفت امسالم بهش گفتم روز زن هست اصلا نگرفت... فردا هم تولدمه حتی تبریکم نگف

من تولدم با خواننده موردعلاقم تو یه روزه اون لایو میزاره با کیک تولد هر سال منم کیک میخرم میشینم جلو ...

چه باحال😄پس خدارو شکر خوش میگذره بهت 

__ بدونِ اِمضا __
دیروز تولدم بود نامزدم کنارم بود هر سال برام کلی کادو می‌گرفت امسال ماشین خریدیم خونه داریم می‌ساز ...

توووووولد مبااااارک دی ماهی جاااان. ایشالا همیشه کنار هم خوب و خوش و سلامت باشین

__ بدونِ اِمضا __

تمام این ۴۰ سال روز ۱۵ دی از سال ۶۳ تا ۸۱ خانواده برام جشن تولد گرفتن از ۸۱ به بعد ازدواجم خودم میگرفتم تت‌ به امروز و امسال که داغونم برادر عزیزم ۶ ماهه پرواز کرده ولی از شب قبل برای خودم بادکنک و چراغونی میکردم و روی در و دیوارمینوشتم تولدت مبارک تمام هفته دی ماه که ۴ تا بود من کیک میگرفتم و فوت میکردم روز تولدم هم از صبح برا خودم آهنگ عزیزم تولدت مبارک رو میذاشتم هیچ کس اندازه خودم از تولدم فکر نکنم انقدر خوشحال باشه اما من در روز تولدم لحظه شماری میکنم تا ساعت ۵ بشه و من متولدبشم .شاید کسی مسخره کنه ولی من عاشق روز تولدم هستم  اما امسال فرق میکنه این غم نمیذاره خیلی خوشحال باشم و جشن بگیرم فقط یه آهنگ و یه فوت کردن شمع 

من هشت سال از زندگی مشترکم میگذره باورت میشه نه روز زن نه تولدم کادو نگرفتم روزای اول زندگیم اصلا بر ...

شما چی برای تولد همسرت یا مناسبتا کاری میکنی  ؟؟

__ بدونِ اِمضا __