2777
2789
عنوان

شما تولدتون چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 58 پست
تمام این ۴۰ سال روز ۱۵ دی از سال ۶۳ تا ۸۱ خانواده برام جشن تولد گرفتن از ۸۱ به بعد ازدواجم خودم میگر ...

به به ، چقد خوب که انقد انرژیت خوبه .

تولدت هم مبااااااااارک دی مااااهی جااان.

روح برادرتونم شاد . 

__ بدونِ اِمضا __
شما چی برای تولد همسرت یا مناسبتا کاری میکنی ؟؟

اره میکردم اما دیگ امسال نمیکنم..یادمه پارسال روز زن نگرفت اما من روز مرد با بچه س ماهه رفتم خرید براش چه همه لباسی و... می‌دونی حس عذاب وجدان میاد سراغم اما امسال دارم با خودم می‌جنگم ک نکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه باحال😄پس خدارو شکر خوش میگذره بهت

اره تنهایی خوش میگذره

تو هم برای خودت حتما خرید کن هیچی بیشتر از این حال نمیده ایشالا خوش بگذره بهت🥲🩷🩷

همسر رسمی پارک جون هی متاهل و متعهد💅🏻💖

شوهر من روز تولدم که میشه چون حوصله نداره بشینه اپلیکیشن نصب کنه برای دستگاهش یا یه کارهای مربوط به موبایل به من میگه بیا این کارای موبایل و انجام بده منم میرم برات تولد میگیرم بعد پامیشه پنج دقیقه جلوم میرقصه   یه تخمه و بیسکوییت میگیره  میگه اینم کادوی تولدت تولدت مبارک.

من هشت سال از زندگی مشترکم میگذره باورت میشه نه روز زن نه تولدم کادو نگرفتم روزای اول زندگیم اصلا بر ...

هزار ساله بشی عزیزم اشکال نداره بنظرم زن هایی مث ما اگ مستقل بودیم کافی بود

تازه اگه ۱۲ شب ۱۵ دی بشه و شوهرم بهم تبریک نگه. دلم میشکنه امسال از خانوادم دورم و اومدم شمال برا زندگی تماس تصویری اونا زدن که از شب قبل بهم تبریک بگن منم یه کیک خونگی درست کرده بودم یه شمع گذاشتم روش و فوت کردم اونها هم از اونور دست زدن و تبریک گفتن امسال مجازی برگذار کردیم البته دل و دماغی نیست یاد پارسال و تولدم با برادرم گلوم رو فشار میده و میخوادخفم کنه

اره تنهایی خوش میگذرهتو هم برای خودت حتما خرید کن هیچی بیشتر از این حال نمیده ایشالا خوش بگذره بهت🥲 ...

والا دوس داشتم خرید کنم و بریز و بپاش و ....

ولی اوضاع مالیم امسال خوب نیست ، تازه از کار هم بیکار شدم ..

__ بدونِ اِمضا __