اره میکردم اما دیگ امسال نمیکنم..یادمه پارسال روز زن نگرفت اما من روز مرد با بچه س ماهه رفتم خرید براش چه همه لباسی و... میدونی حس عذاب وجدان میاد سراغم اما امسال دارم با خودم میجنگم ک نکنم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
شوهر من روز تولدم که میشه چون حوصله نداره بشینه اپلیکیشن نصب کنه برای دستگاهش یا یه کارهای مربوط به موبایل به من میگه بیا این کارای موبایل و انجام بده منم میرم برات تولد میگیرم بعد پامیشه پنج دقیقه جلوم میرقصه یه تخمه و بیسکوییت میگیره میگه اینم کادوی تولدت تولدت مبارک.
تازه اگه ۱۲ شب ۱۵ دی بشه و شوهرم بهم تبریک نگه. دلم میشکنه امسال از خانوادم دورم و اومدم شمال برا زندگی تماس تصویری اونا زدن که از شب قبل بهم تبریک بگن منم یه کیک خونگی درست کرده بودم یه شمع گذاشتم روش و فوت کردم اونها هم از اونور دست زدن و تبریک گفتن امسال مجازی برگذار کردیم البته دل و دماغی نیست یاد پارسال و تولدم با برادرم گلوم رو فشار میده و میخوادخفم کنه