2777
2789
عنوان

شما تولدتون چیکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 58 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من غمگین ترینم روز تولدم وحتی چندروز مونده ب تولدم چون هیچکس اهمیت نمیده بهم حتی یه کادو یا کیک بخره.  خودم میرم براخودم کیک میخرم و بعنوان هدیه برا خودم یه چیز کوچیک میخرم مثلا یه لاک یا شلوار یا شال 

مهمونی خانوادگی کم جمعیت می گیریم اکثرا.

ولی خودم دوست داشتم بیشتر با دوستام وقت بگذرونم.

یا مثلا از صبح روز تولدم تا شب کارایی رو انجام بدم که دوست دارم و خوشحالم می کنه.

یا مثلا برم سفر.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

من تولدم با خواننده موردعلاقم تو یه روزه اون لایو میزاره با کیک تولد هر سال منم کیک میخرم میشینم جلوش نگاه میکنم هیچ کار دیگه ای نمیکنم😂😂😂😂

ولی خرید میرم حتما اون روز یه چیز خفن میخرم خیلی حال میده

همسر رسمی پارک جون هی متاهل و متعهد💅🏻💖

دیروز تولدم بود 

نامزدم  کنارم بود هر سال برام کلی کادو می‌گرفت امسال ماشین خریدیم خونه داریم می‌سازیم دستش خالی بود با کلی شرمندگی اومد رفتیم بیرون تو برفا کلی خوراکی خوردیم رقصیدیم کیک خریدیم و شمع فوت کردیم کلی خوش گذشت  و بهترین کادو برای من همینه که کنارم باشه 

روز قشنگی بود 

همیشه خودم تولدمو یاد بقیه انداختم عاشق اینم اصلا حواسم نباشه یکی سوپرایزم کنه یکی از دوستام چون تولدش نزدیک تولد منه روز تولدم همیشه تبریک میگه زودتر از همه اونم فکر کنم تویک ماهیم یادشه

در حسرت مادر شدن .........