2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی روبیکا کانال  خیاطی زدم خیاطی رایگان آموزش میدم با کلی ایده و ترفند دوستدارم خیاط ها و علاقه مندان به خیاطی دور هم جمع بشیم گروه رفع اشکال هم داره لینگ امضام👇

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇هزینه صلوات برای سلامتی و ظهور امام زمان  https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

تا یه سنی فک می کردم که مامان بابام از کجا فهمیدن من دخترم شایدم پسر باشم( تفاوت اصلی دختر و پسر و ن ...

من اینقدر که فکرم درگیرش بود یادمه کلاس چهارم بودم  از مامانم پرسیدم

S❤️M

من ی نمایش بازی دادن نقش حضرت فاطمه 

بهم دیالوگی ندادن ک بگم 

رفتم با گریه پیش بابام ک فوتبال میدید حواسش نبود گفتم چرا نگفتن من هیجی یگم تو نمایش 

گفت چون حضرن فاطمه لال بوده

حالا ولم کن 

کلاس چهارم با معلم دعوا میکردم ک اشتباه میگی، حضرت فاطمه لاله 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 

وقتی روابط مامان باباهارو فهمیدم میگفتم عمراااا

بابای من نماز میخونه هرگز همچین کارایی نمیکنه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

یه خواهر دارم  ۶سال ازم کوچیکتره من ۶سال داشتم خیلی کنجکاو بودم خواهر کوچیکم که میخواست بدنیا بیاد ماه آخر بارداریش شکم مامانم خیلی بزرگ بود هی می‌پرسیدم که بچه از کجا میخواد بیاد مامانم میگف از ناف بدنیا میاد ، منم تا ۱۵ سالگی فک میکردم بچه از ناف میاد بیرون واسه همین نافمو خیلی دوست داشتم میگفتم یروزی منم مادر شم بچم اینجا میاد 😁🤪