2777
2789
از تو تلوزیون مارو میبینن نور از چشمای ما میاد واسه همینه می‌بندیم هیجارو نمی‌بینیم فرق دخترا با پسر ...

متولد چه سالی هستی ؟

تباهیمون تو یه حد بوده 😂

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار                              

وقتی روابط مامان باباهارو فهمیدم میگفتم عمراااابابای من نماز میخونه هرگز همچین کارایی نمیکنه

من خالم تازه ازدواج کرده بود 

باورم نمیشد 

شوکه بودم

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عروسکام زنده ان بهشون میگفتم حرف بزنین من به کسی نمیگم😂

فکر میکردم واقعا دختر کفشدوزکی و گربه سیاه وجود داره انقدر ذوق میکردم هر روز منتظرشون می نشستم😂😑

تو پیش دبستانیمون یه سیم روی دیوار بود مربیمون گفت اون دوربینه اون دوربین ماماناتون شما رو میبینن شلوغ نکنین ساکت میشدیم😂

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

جنسیت نداره یعنی؟ نر و مادگیش مشخص نیست؟

یعنی چی😂🥲

نر و ماده دارن جفت گیری ام میکنن اما نازان نمیتونن نسلشون و ادامه بدن مگه اینکه ی اسبی بیادد دوباره با ی خری و قاطر بعدي ب دنیا بیادد😂

اینم بگم

فک میکردم اون خانمه ک اخبار ناشنوایان رو با زبان اشاره میگه  واقعا همونقد کوچیکه

بهش میگفتم خانم کوچولو 🤣🤣

خیلی دلم براش میسوخت

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

فکرمیکردم زیرسوراخ سنگ دستشویی یه جاییه وهمیشه یه کارگرافغانی اونجاداره کارمیکنه بعضی وقتافکرمیکردم ازپایین داره بالارویعنی تودستشویی مارونگاه میکنه خجالت میکشیدم.حدس میزنم بخاطراین بودکه همون موقعها افغانیااومدن برامون چاه کندن خیلی تباه بودم

ی برنامه کودک بود ساعت برنارد ی همچین چیزی... بچهو میزد رو دکمه مردم خشک میشدن این میرفت هر کار دلش میخواست میکرد... همیشه فکر میکردم کاش ی ساعت مثل اون داشتم میرفتم تو سوپری صاحبشو خشک میکردم خوراکی بار میکردم میاوردم

وقتی روابط مامان باباهارو فهمیدم میگفتم عمراااابابای من نماز میخونه هرگز همچین کارایی نمیکنه

بنده خدا نماز میخونده

راهب نبوده که 😂😂

متاهل و متعهد درخواست دوستی آقایون=رد و تحویل اسکرین شات درخواست به نی نی یار