2777
2789
عنوان

ابو یزید السفیانی کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 33 پست
ولشون کن بابا لعنت بر یهو دی های بد و آل سفیان

ما همیشه ول کردیم اون حر.مزاده ها ولکن نیستن خدا لعنتشون کنه

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

ما همیشه ول کردیم اون حر.مزاده ها ولکن نیستن خدا لعنتشون کنه

اره واقعا خدا از رو زمین برشون داره

نور به قبر هیتلر. میگفت یهو  دی  هارو کشتم ولی چند نفرو میزارم بمونمنتا شما دلیل کارمو بدونین چی بوده که باید کشته میشدن

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همیشه گزینه حمله روی میز بوده هیچوقتم استفاده نکردنتا حالا امریکا ب کدوم کشور قوی حمله کرده؟زورشون ب ...

سوریه و عراق انقدی ضعیفن که بتونه بهشون حمله کنه ولی ایران انقدی قوی نیست

فقط مثه اون کشورا ضعیف نیست

سوریه و عراق انقدی ضعیفن که بتونه بهشون حمله کنه ولی ایران انقدی قوی نیستفقط مثه اون کشورا ضعیف نیست

انقدی قوی نیس؟؟؟؟

چرا کشورتو دست کم گرفتی.ایران از نظر اقتصادی شاید ضعیفه

ولی از نظر نظامی با سابقه ۴۰ سال تحریم قطعا قویه

نمونش حمله ب اسراییل

و دفاع بی نظیر تنهایی در مقابل اسراییل و غرب تو اون شب کذایی

جوری که جنگنده هاشون مجبور شدن در برن از اسمون عراق.درسته که شهید دادیم اما تنهایی دفاع کردیم

نکه عین اسراییل کل کشورای منطقه پدافندش بودن با اون سامانه های گنبد آهنینش

ایران قویه و قویترم میشه.منکه ب عنوان ایرانی واقعا ب ایرانی بودن خودم افتخار میکنم

ای کاش غیرت نظامیا رو اونایی که اقتصاد مملکت دستشونه هم داشتن نکه وضع زندگیمون اینجور بشه😏

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼