2777
2789
عنوان

ابو یزید السفیانی کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1868 بازدید | 33 پست
هرغلطی میخوان بکنن بزار بکننبزار خاور میانه رو به چوخ بدن اصلا

کاش یه بمب بزنن تو خاور میانه هممون نابود شیم به والله دیگه نمیکشم از مشکلات

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حرفی از عراق نیست دارن حرف از حمله به پایگاه های اتمی ایران میزنن که دیگه واقعا داره جدی میشه

هیچ گوهی نمیتونن بخورن بابا

از اول انقلاب میخان حمله کنن اگه میتونستن یه ثانیه هم از دست نمیدادن نترس

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

ول کن بابا من این همه روایت خوندم اصلا سفیانی تا ایران نمیاد 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

اره اگه همه یکدفعه بمیریم راحت میشیم ولی تک تک نباشه

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
ول کن بابا من این همه روایت خوندم اصلا سفیانی تا ایران نمیاد

تا عراق میاد ولی ایران نگفتن که میاد 

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

حالا این حرف رو از کجا شنیدی کی گفته 

بخدا

نمیخوام حرف سیاسی بزنم تعلیق شم😐ولی خب واقعا دیگه مهم نیست دوروبرمون چه خبره

تو این جهنمی که برامون ساختن دگ برامون بالاتر از سیاهی رنگی نیست

هیچ گوهی نمیتونن بخورن بابااز اول انقلاب میخان حمله کنن اگه میتونستن یه ثانیه هم از دست نمیدادن نترس

ماشالا چقدر انقلابی تو نی نی سایت هس 😂👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

من دنیا را طور دیگری میبینم. دنیای من خالص است؛ خالص را اینگونه معرفی میکنم :دنیای من یک بُعد دارد، مثل آب نیست که از ترکیب اکسیژن و هیدروژن باشد؛ مثل الماس است که تنها یک تک ماده ای خالص است؛ با هیچ چیز حل نشده. من شیعه هستم...
تا عراق میاد ولی ایران نگفتن که میاد

اره فقط تا عراقه

باید ادم مواظب باشه بر اثر قحطی و بیماری نمیره 

هیچ گوهی نمیتونن بخورن بابااز اول انقلاب میخان حمله کنن اگه میتونستن یه ثانیه هم از دست نمیدادن نترس

از اول انقلاب که ما هشت سالشو تو جنگ بودیم

کی گفته نمیتونن؟چرا نتونن؟

از اول انقلاب که ما هشت سالشو تو جنگ بودیمکی گفته نمیتونن؟چرا نتونن؟

همیشه گزینه حمله روی میز بوده هیچوقتم استفاده نکردن

تا حالا امریکا ب کدوم کشور قوی حمله کرده؟

زورشون ب کشورای بی دفاع رسیده فقط

📍یامَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَیَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُوعَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم🌱🌸                   🌼اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌼

حالا این حرف رو از کجا شنیدی کی گفته

تو کانال نوشتن اونا توییت کردن

تو کانال نوشتن اونا توییت کردن

ولشون کن بابا 

لعنت بر یهو   دی های بد و آل سفیان