هیچوقت فکرشم نمیکردم تا این حد زندگی بدون بچه ترسناک باشه کسایی که شرایط منو دارن بگین چه جوری زندگی رو میگذرونین با این بی هدفی و بی انگیزگی چیکار میکنین ته همه کارایی که میکنم به پوچی میرسم خیلی سخته شبو روزم شده گریه و افسردگی و ناامیدی و فکر خودکشی
بنظرم اگه مستقل باشی و برای کارت وقت بزاری و به فکر پیشرفت باشی وقتی برای فکر بچه نداری..بچه دردسر و محدودیتهای خودش داره....خیلی ها که دارن پشیمونن ولی زبون نمیزارن...
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خیلیا شاغلن و موفق، وقت ندارن اصلا ب بچه فکر کنن، همینطوری پیش میرن و حالشون خوبه
من سه سال شاغل بودم قشنگ تفریح دور دور هدف مند یکبارم حس کمبود بچه رو نداشتم
مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریمخب ماشین رو خریدیم موند خونه
واقعا باورم نمیشه کسی از تاپیکم نتونه متوجه بشه که لابد مشکلی دارم که میگم زندگی بدون بچه سخته اگه میتونستم مگه روانیم بیام اینجور تاپیکی بزنم خب میرم میارم
عزیزم کسی که شاغل نیست طبیعتا تو خونه تایم بیکاری بیشتری داره و میشینه فکر و خیال میکنه و قطعا حس میکنه بچه جاش خیلی خالیه
مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریمخب ماشین رو خریدیم موند خونه