2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه چقدرررررررررررر وحشتناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 10658 بازدید | 243 پست
چون کسی ک هدفای دیگه داره و سرش گرمه و خلأ حس نمیکنه ب بچه هم نیاز نداره ، همه مثل هم نیستن

اصلا اینجوری نیست و ضمنا راجع به همه صدق نمیکنه

بچه داشتن روال طبیعی زندگیه و اگه کسی خودش نمیخواد بچه دار بشه در آینده ای نه چندان دور پشیمانی بدی رو تجربه خواهد کرد شک نکن

استارتر ان شاالله به حق فاطمه زهرا دامن شما هم به زودی سبز بشه🌱🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چاره ای جز صبر نیس، منم ۱۴ساله ازدواج کردم دیگه کلا ناامیدم و حسم هم میگه تا ابد بچه دار نمیشم و تو سرنوشتم باردارشدن نیست ....

منم مثل خودتم همه میگن با کار و درس و دوستان وقتشون را پر کردن ولی من خیلی زود حتی ازاین کارها هم خسته میشم و دقیقا مثل خودت برمیگردم سر خونه اول و همین حس های پوچی 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
باشه اما مطمئنم نه سنت زیاده نه درد بی بچگی کشیدی اگه بکشی میفهمی چی میگم

یعنی قدر بچهام خیلی بدونم 

خیلی داد میزنم صدبار برو تکلیف بنویس دویست بار برو دستشویی شونصدبار مسواک بزن هزاربارم برو بخوال

چون کسی ک هدفای دیگه داره و سرش گرمه و خلأ حس نمیکنه ب بچه هم نیاز نداره ، همه مثل هم نیستن

عزیزم تمام درک شما از بچه آوردن اینه که خانمها چون حوصله شون سر میره بچه میارن؟ بچه آوردن جهت سرگرمیه؟ شما ظاهرا شاغلید اما شاغل بودن نتونسته درک خوبی از بقای نسل به شما بده. پس خودتون رو عقل کل ندونید. 

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

بله سخته شاغل بودن جای بچه رو نمیگیره نمیدونم چرا چند تا عقده این تاپیک شما رو فرصت عقده گشایی دیدن

فطعا هیچ چیز جای محلت مادر فرزندی رو نمیتونه بکیره اما حداقل فرصت کمتری برای فکر خیال و ناراحتی داره درسته؟

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

آدم ها و خواسته هاشون متفاوته. 

من خودم به شخصه اصلا دوست ندارم بچه داشته باشم. 

إن شاالله شما و همه افرادی که بچه دوست دارن ، حاجت دلتون برآورده به خیر بشه و اگر براتون خیر و صلاحه ، خدا خودش به زودی بهتون فرزند سالم و صالح هدیه کنه.

💚💚💚

من دو تا دختر عمو هام از دو تا فیلم هر دو از فروشگاه اوردن و الان که هر کدوم خانومی شدن و زندگی عمو هام جمع میکنن و پاکشون هستن حتی یکی از دختر عمو هام اینقد با درکه تو خونه عموم نشسته گفته پیش مامان بابام باشم چون ازدواج کردم نمیخوام باهاشون بزارم...از پدر مادر من به خدا میشوم بیشتره...من که خانوادم تو شهر غریب ولم کردن با این شوهر...بنظرم نیت پاک و درستی بکن و از فروشگاه بیار ...دیدم که میگم...اجرت آسمونی خواهد بود و میبینی جوابشو تو زندگیت...

باشه اما مطمئنم نه سنت زیاده نه درد بی بچگی کشیدی اگه بکشی میفهمی چی میگم

من سنم زیاد نیست ولی ۷ساله ازدواج کردم و حتی ی ثانیم حس نکردم زندگیم واسه بجه نداشتن بی هدف یا وحشتناکه.شما مشکلت طرز فکر خودته و فک میکنی جون بجه نداری پس ب هدفت نرسیدی یا انگیزه ادامه زندگی نداری و معطوف کردی خودتو ب بجه آوردن.والا الان مردم میترسن با این اوضاع بجه بیارن اینکه بجه رو هدف تعیین کنی و اینجور خودتو ببازی اون کسی ک زندگیش تباه میشه خودتی یهو ب خودت میای میبینی اصلا زندگی نکردی جون بجه نداشتی