2777
2789

شوهرم انقدر محدودم کرده بود که به شدت افسرده شدم 

دیشب تصمیمم رو برای طلاق گرفتم خانوادمم حمایتم میکنن

میدونم خبر بیرون رفتنم زود به گوش شوهرم میرسه چون طبقه بالا مادرشوهرم هستیم در خانه باز و بسته بشه میفهمند و به شوهرم خبر میدن کلا خودمم تنها اصلا اجازه ندارم بیرون برم 

میدونم وقتی بفهمه اومدم خونه مادرم میاد اونجا جنگ و دعوا راه میندازه خیلی استرس دارم

پسرم بوی عطر نفست رایحه جان من است👩‍👦💖 خیلی سال هست تاپیک های نی نی سایتو میخونم ولی تازه عضو شدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم نتیجه این تصمیمت خیر و اسایش برات باشه

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
مستاجر من سر همین محدوديت ها با وجود بچه جونش برداشت و رفت و جدا شدالان جدا نشی دو سال دیگه یه بچه ر ...

ای بابا تاپیک قبلیت خوندم‌پس بچه داری 

امیدوارم هرچی خیره برات پیش بیاد

سلام استارتر خوبید ،عزیزم ایشالا که همه چی به خیر بگذره واست ولی حتما حواستون باشه عزیزم ،اگر اومد و بقول خودتون ناراحتی و...درست کرد ،قشنگ حرفات رو بگو ،نه اینکه بایستی گریه کنی عزیزم ،اینجوری حقت پایمال میشه ،قشنگ در حضور خانوادت بگو که احساس خفگی میکنم، ناراحتم،خستم کردی ،من دوست دارم باشگاه برم ،ولی اونم ازم گرفتی ،چرا نمیتونم خانوادم رو مرتب ببینم ،واین در حالی هست که خودت طبقه بالای خونه پدر ومادر هستی و هر روز و هر وقت بخوای میبینیشون 

چرا از طبیعی ترین حق و حقوقم محرومم ،مگه اسیرم ،بگو من خسته شدم ،از روز مرگی ،از اینکه اینقدر محدوده که ی باشگاه نزاشتی برم ،با مامانم نتونم برم بیرون ،خودم نتونم بچه رو ببرم پارک، مگه من چقدر توان دارم ،قشنگ بگو اینارو ،از حقت دفاع کن ،نه با داد ولی محکم و قاطع ،ایشالا که موفق باشی 

در آخر اگر اصرار به برگشتت داشت بگو من تعهد محضری میخوام واسه کارایی که گفتم مثل باشگاه رفتن ،بیرون رفتن ،یا قول بنویسه جلو پدر ومادرتون،واسه بچه دوم هم بگو الان آمادگیش رو ندارم ،خسته هستم