2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه چقدرررررررررررر وحشتناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 10658 بازدید | 243 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بله سخته شاغل بودن جای بچه رو نمیگیره نمیدونم چرا چند تا عقده این تاپیک شما رو فرصت عقده گشایی دیدن 

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

چقدر نا امیدیخب اینجا اینو میگی که خیلیا بچه دار نمیشن افسردگی میگیرن😔

عزیزم کسایی که بچه ندارن بخدا خودشون ناامیدترینن تاپیک من اونارو نمیتونه بدتر کنه. درضمن شرایط من فرق میکنه من هیچوقت نمیتونم بچه دار بشم ولی اونا بالاخره بعد چندسال تلاش میرسن بهش پس بدون ناامیدترین ادم جهان منم

بله سخته شاغل بودن جای بچه رو نمیگیره نمیدونم چرا چند تا عقده این تاپیک شما رو فرصت عقده گشایی دیدن

احسنت

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص منم دیر بچه دار شدممربی قرآنمون ...

عزیزم یه سوال بپرسم ؟؟

چرا این کتابارو معرفی میکنید

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....