2777
2789
عنوان

مرد هول نینی سایتی قسمت هزار و دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 141 پست
شما الان دختر خودت رو مراقبش نیستی؟نمیگی تو جامعه مراقب فلان ادما باش؟؟؟؟؟؟؟؟یکی تو محله شما معروف ب ...

بهش میگم بهت درخواست دادن بگو نه نه نه

نه گفتن رو یادش میدم

نمیگم برو بیوفت دنبال پسره و هو هو و کولی بازی که چرا به من درخواست دادی

نمیخواد حواست به بقیه باشه..در جامعه الان اون ۱۳ ساله ها درک و هوشیاریشون از من و شما بیشترهخیلی فاز ...

عزیزم شما فشار میا بهت دلت نمیخوا این چیزا رو ببینی بفرما بیرون

مگه نمیگی هرکی حواسش به کارخودش باشه

خب شماهم حواست به کار خودت باشه ،و به کار ما کار نداشته باش

با یه خدافظی خوشحالمون کن

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشیدددد شاید اون خانم یع مشگلی بیماری ای چیزی راجب ب بدنش داشته ک میخواسته حلش کنه اومده تو سایتی ...

دقیقا

چون من یادمه تاپیک در مورد سرطان سینه بود و اون خانومه بدجوری ترسیده بود

18سالش بود و تازه عروس و میگفت وقتی دست میزنم یه توده حس میکنم

شوهرشم از اون سخت گیرا بود ک نمیذاشت بره دکتر

نتیجش شد این

بعد اینا میگن چرا میخوای هولا رو معرفی کنی

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

بهش میگم بهت درخواست دادن بگو نه نه نهنه گفتن رو یادش میدمنمیگم برو بیوفت دنبال پسره و هو هو و کولی ...

منم بهش میگم حواست باشه به دوستاتم بگی فلانی چطور ادمیه که یوقت اعتماد نکنن بهش!

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

دقیقاچون من یادمه تاپیک در مورد سرطان سینه بود و اون خانومه بدجوری ترسیده بود18سالش بود و تازه عروس ...

مهم نیست نظرشون رو گفتن اهمیت نده . من معتقدم حالا ک بچه زیاد شده تو سایت بهتره اطلاع رسانی بشه 

.

شماهایی که زورتون گرفته از حرف های من معلوم میشه مردهای اینجا تونستن کلاه سرتون بزارن....قبلا بهتون ...

بیا برو بابا

اره همههههه توی این تاپبک دارن اشتباه میگن ورکب خوردن از مردا

پیغمبرزاده فقط شمایی😂

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

مهم نیست نظرشون رو گفتن اهمیت نده . من معتقدم حالا ک بچه زیاد شده تو سایت بهتره اطلاع رسانی بشه

منم

مگه قبلا کم درخواست میدادن؟برا هیچکدوم تاپیک نمیزدم

ولی اخیرا دیدم از 13سال کاربر داریم الی به بالا

لازم میدونم اطلاع رسانی کنم

عزیزم شما فشار میا بهت دلت نمیخوا این چیزا رو ببینی بفرما بیرونمگه نمیگی هرکی حواسش به کارخودش باشهخ ...

فشار رو که تو بهت اومده که تاپیک زدی

شدی مثل اونایی که میگن زن ها باید حجاب داشته باشن تا مردها به گناه نیوفتن 

درستش اینکه که مردها خودشون باید اختیار و خودمراقبتی داشته باشن ..نه اینکه یکی دیگه خودش رو بپوشونه که یه مرد بره بهشت.

حواست به خودت باشه و بس

دقیقاچون من یادمه تاپیک در مورد سرطان سینه بود و اون خانومه بدجوری ترسیده بود18سالش بود و تازه عروس ...

بیخیال بابا

تا صبحم بگیم خانم میگه نه شما خرابین ،کرم از شماست

مردا بدبختا کاری ندارن که😅

خب میتونید ویسی چیزی بخواید ازش تا اثبات شه زنه یا مرد

الان دیگه به لطف هوش مصنوعی هرجور صدایی میشه دراورد

فشار رو که تو بهت اومده که تاپیک زدیشدی مثل اونایی که میگن زن ها باید حجاب داشته باشن تا مردها به گن ...

شما از تاپیک برو بیرون لطفا و فقط مراقب خودت باش.

مرسی.

👌👌

خب میتونید ویسی چیزی بخواید ازش تا اثبات شه زنه یا مرد

اصلا درخواست نباید قبول کرد و اینکه واقعا بچه ها تو سایت زیادن میان سوال امتحان درس میپرسن مشخصه کم سن هستن اونا ممکنه فک کنن طرف دختر هم سنشه باهاش چت کنن شماره بدن اطلاعات بدن ی دونه شون هم این تاپیک ببینه خوشحال میشم

.