2777
2789
عنوان

خانومایی که معلم هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 1738 بازدید | 125 پست

وقتی از ۱ و ۳ و ۲ونیم رسیده به ۱۰ یعنی در حد خودش تلاشش رو کرده دیگه توهم انسان باش مستمر رو بالا بده چیزی ازت کم نمیشه الان خوشحال میشی اون بیوفته عقده هاتو سر بچه ها خالی نکن که شاید وضعیت خوبی نداره شاید هوشش خوب نیست یهو دیدی همین بچه سال دیگه شد شاگرد اول کلاس 😒😒

بووووویخدا قوتت بدهحالا بهش بده دهولی بکشش کنار باهاش صحبت کنبگو اگر جبران نکنی ترم دوم نمره نمیدم ب ...

مرسی گلم سلامت باشی 🙏✨🌹

ولی سال بعد روستا کلاس میگیرم 

نهایت هر کلاس پونزده نفر 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی از ۱ و ۳ و ۲ونیم رسیده به ۱۰ یعنی در حد خودش تلاشش رو کرده دیگه توهم انسان باش مستمر رو بالا بد ...

تو برو رو ادیت کار کن بعد بیا نظر بده 

بی تربیت 

با جذبه یعنی چطوری ؟؟

انگاری یه چیز نیست چند تا ویژگی کنار هم باعثش شده بود همین با معلومات بودن همین خوش صحبت بودن خوب درس دادن خوب بچه هارا درک کردن نسبت به دانش اموزان و رفتار و صحبت هاشون دقت کردن ،اعتماد بنفس داشتن

خبذشاید برای امتحان تقلب کرده بعد من بیام ب این ک مستمرش ۶ ده بدم پس اونی که خودش مستمرش ده بوده چی؟ ...

ببین شاید تقلب کرده 

اگر اهل تقلب بود نمرات قبلیش بیشتر میشد

مهم به نظرم یادگیریه که الان برای اون بچه رخ داده نه دوماه قبل

خودتونو جای اون دانش اموز وخانواده اش بذار کسی که یک ودوبوده نمره اش الان کلی تلاش کرده شده ده

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

نمیدونم میخوای چی ثابت کنی .یه خانم هستم دراین مملکت درس خونده واقعیت جامعه رو می بینم ،اتفاقا بهتری ...

خب فرض کن همه مثل شما فکر کنن، یعنی به دانش آموزی ک درس نمیخونن هی نمره بدن بیاد بالا 

مثل همون دانشگاه آزاد 

آیا خوبه ؟؟؟؟

تو برو رو ادیت کار کن بعد بیا نظر بده بی تربیت

آدمایی بیشعوری مثل تو هیچ وقت لیاقت دیدن ادب رو نداره 

باید مثل خودش باهاش برخورد بشه 

احتمالا مدیر بهت گفته دیر کردی بهت برخورده داری حرص تو سر بچه ها خالی میکنی

ببین شاید تقلب کرده اگر اهل تقلب بود نمرات قبلیش بیشتر میشدمهم به نظرم یادگیریه که الان برای اون بچه ...

شاید ده دادم 🤔🤔 ببینم چطور میشه

آدمایی بیشعوری مثل تو هیچ وقت لیاقت دیدن ادب رو نداره باید مثل خودش باهاش برخورد بشه احتمالا مدیر به ...

بیشعور تویی اشغال 

چقدر سوختی که رفتی تاپیک گردی کردی ک ی چیزی پیدا کنی 

گمشو بیرون 

بیشعور تویی اشغال چقدر سوختی که رفتی تاپیک گردی کردی ک ی چیزی پیدا کنی گمشو بیرون

😂😂😂😂 بخیل گدا صفت آشغال تویی و کسی که بهت ادب یاد داده تو از اون معلم هایی هستی که هر ماه منتظری حقوق تو بریزن و دنبال افزایش و اینایی😂😂 چون اگه عشق معلمی داشتی بخشش بلد بودی نمره خوب میدادی ریدم تو اون عدالتت

😂😂😂😂 بخیل گدا صفت آشغال تویی و کسی که بهت ادب یاد داده تو از اون معلم هایی هستی که هر ماه منتظری ...

خاک بر سرت 

معلوم الحال عوضی 

آدم اشغالی مثل تو جاش تو اشغالاست 

اره نمره ی مفت به آدم تنبل تن پرور نمیدم تاچشمت دربیاد 

تو هم صد درصد از اون بدبختی عقده ای تنبلی که نمره بهت ندادن داری میری از حرص .. 

بدبخت .. 

جوابت رو هم دیگه نمیدم چون سگ وقتی پارس می‌کنه باید بی محلش کنی