2777
2789
عنوان

خانومایی که معلم هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 1738 بازدید | 125 پست
استارتر چقدر عصبانی هستی و با تندی جواب کامنت ها را میدی خب اصلا صفر بده مستمرش رو اگر قراره نظرت تغ ...

من با هیچکی بجز اون کاربر ک بهم گفت عقده ای ،، بد حرف نزدم 

با هرکسی مثل خودش حرف میزنم 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
شاید باورتون نشه ولی من ریاضیم خیلی افتضاح بود دوم راهنمایی یه معلم ریاضی بسیار با اخلاق و دلسوز به ...

میشه بگین چطور بودن و چکارمیکردن؟ من به شخصه خیلی خوش اخلاقم که از رباضی فراری نشن ولی خوب دوست ندارن ریاضی رو

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من مستمر به تکها ده دادم برای فرصت جبران بازامتحان گند زدن موندم واقعاافتادنش که قطعا میفتن ولی کاش ...

چقدررررر بهشون نمره میدی!!!!!!

در عمل یعنی امتحانی ک میگیرید بی فایده س

همه از تاپیک استارتر بریم بیرون😁

وقتی نظرت همینه 

برا چی تاپیک میزنی با بقیه بحث میکنی گلم

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

خوب هر چی به نمره مستمر این اضافه کردی به بقیه هم اضافه کن همون قدر

نه بابا 

مگه یکی دو تا هستن آخه 

من هشت تا کلاس دارم چهل نفره ۳۲۰ نفرن 

میشه بگین چطور بودن و چکارمیکردن؟ من به شخصه خیلی خوش اخلاقم که از رباضی فراری نشن ولی خوب دوست ندار ...

در عین حال که خوش اخلاق بودن فوق العاده سطح علمی شون بالا بود بلد بودن با هر دانش اموزی چطور رفتار کنن خیلیییی خوب درس میدادن یعنی یه جوری شیرین و اسون درس میدادن که راحت یاد میگرفتن فن بیان قوی داشتن مطالب رو خوب منتقل میکردن اصلا عصبانی نمیشدن بلکه با جذبه بودن که ما جرات نمیکردیم شیطنت کنیم 

معلمی ؟!؟ عجیبه حرفات!!! لطف کرده از خوابش زده اومده سر کلاس ! وای 🤣🤣🤣🤣🤣پس بنابراین دانش آموزای ...

نمیدونم میخوای چی ثابت کنی .یه خانم هستم دراین مملکت درس خونده واقعیت جامعه رو می بینم ،اتفاقا بهترین دانشگاه درس خوندم ،بهترین معدلم داشتم ،الان من خونه ام 

چه تاثیری الان داره توزندگیم ؟کسی که هم اتاقی بودتوخوابگاه ،ازهفده واحدترم یک ، سه واحدپاس کرد 

سه سال نتونست حداقل فوق دیپلم بگیره ،اخرانصراف داد بدون هیچ مدرکی ،رفت دانشگاه ازاد لیسانس گرفت ،الان استخدامه ،چون سهمیه داشت کسی که مثلا با معدل نوزده خونه اس ،بااونیکه دوازده چه فرقی داره شما که معلمی بگو

بچه ی که نمراتش خوب نباشه ،نمی تونه درنتیجه رشته خوب هم بخونه ،مثل پزشکی وسایررشته های خوب ودرنتیجه ازطریق درس ودانشگاه شغلی نصیبش نمیشه 

پارتی وسهمیه مگر داشته باشه باهمین نمرات وسوابق درخشان میره بهترین دانشگاه ورشته 

زندگی درایران خود به خود سخته ،لازم نیست سختترش کنیم 

ده بگیره یامردود بشه چه فرقی میکنه؟اینکه نشون بدی بهت نمره ندادم ،حس نفرت به خودت بهش بدی چیز دیگه نداره

بحث نیست تبادل نظره

پرسیدم دبیر چه درسی هستین  با بی احترامی جواب دادین 

خب شبیه بحث دیگه !

خدانگهدار 

موفق باشید

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

چقدررررر بهشون نمره میدی!!!!!!در عمل یعنی امتحانی ک میگیرید بی فایده س

خوب کلا همه رو بردم روی نمودار مستمر رو 

مستمر۲۰ اصلا ندارم

چون سطح ریاضی این روستا بشدت از پایه ضعیف 

ولی درکل افتاده هام زیادن قبول نمیشن نمره ای ندادم درکل

سال گذشته همشون با نمره۱۸ و ۱۷قبول شدن به گفته خودشون معلمشون نمره داده ولی بمن میگن اصلانمره نمیدی

من فقط راه جبران رو باز گذاشتم که جبران نکردن و افتادن دیگه

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  
نه بابا مگه یکی دو تا هستن آخه من هشت تا کلاس دارم چهل نفره ۳۲۰ نفرن

بوووووی

خدا قوتت بده

حالا بهش بده ده

ولی بکشش کنار باهاش صحبت کن

بگو اگر جبران نکنی ترم دوم نمره نمیدم بهت

خانه شماره 12 میدان گریمولد