2777
2789
دلم نمیخواد دیگه تلاشی کاری کنم واقعا خسته شدم

عزیزم باید از همه چیز و همه کس ببُری جز از خدا...خدای مهربون با هیچکسی مشکل شخصی نداره و احساسی نیستش که بخواد به یکی بده به یکی نده.هیچ بدی ای به ما نمیرسه جز از اعمال خودمون،خداوند سراسر خیر و خوبی و برکته.توبه و استغفار کن و ته دلت روشن باشه به نور خدا که به زودی نی نی تو بغل میکنی😍

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

خب خدارو شکر حداقل اگر یه چیز نداره هزارتا خوبی دارهمن متاسفانه همسرم و خانوادش اینطوری نیستن و خیلی ...

امیدوارم درست بشه اما ببین مصلحتتون در چیه اگه جوان هستی و بچه دوست داری یه فکر اساسی برای زندگیتون بکنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه ذخیره بالاست ممکنه درست شهتوکل به خدا آن شا الله به حق طفل در آغوش حضرت مریم و حضرت زهرا صاحب ...

ممنون عزیزم باور کن سبک زندگی سالم همه چی رعایت میکنم با اینکه قد و وزنم خیلی نرمال بود ۳ کیلو دیکه لاغر کردم ولی انگار خدا نمیخواد 

به تعداد نفس های تمام عمرم خدایا شکرت❤️

ممنون عزیزم باور کن سبک زندگی سالم همه چی رعایت میکنم با اینکه قد و وزنم خیلی نرمال بود ۳ کیلو دیکه ...

ان شا الله میشه به حق ابوالفضل 

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
همسرتون قدر میدونه؟منم همسرم بچه دار نمیشه و خودمو با درس پشغول کردم تا استخدام شدم الان همه چیز دار ...

منم تازه باردارم قصدم این بود بعد ازدواج اول شاغل شم شوهرم نمیذاره فعلا که تو یه شهرغریبم  اینجا همش یدونه دانشگاه آزاد داره میخواستم دانشگاه برم بازم نداشت و مخارج رو بهونه کرد 

نمیدونم چرا حس میکنم اگه بچه دارشم همه اینا برام حسرت میشه 

نه، نمیشناسم. ایشون خانم هستن. دارو محلی میدن البته خودشون ماماهم هستن.فامل های ما رفتن همه نتیجه ...

ادرسشو میگی عزیزم یا اگر شماره ای ازش داری؟  ناباروری زن یا مرد رو هردو میتونه درمان کنه؟

موقع اقدام استرس داری؟همش فکر میکنی بچه میشه یا نه؟هر روز رابطه داری؟

هر روز نه 

همون روزای وسط سیکل یه روز درمیون کلا ماهی پنج بارم نمیشه یعنی بخاطر اینه؟

برو پیش دکتر زهرا فتوحی اصفهان 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️S    تتلیتیا.                  لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید                                              

یه مدت تمرکزتو از روش بردار بهش فکر نکن استرس نداشته باش ، شک نکن میشی

من تو را تا بیکران ها،من تورا تا کهکشان ها، از زمین تا آسمان ها دوست دارم... ♥ ‌👰🏻🤵🏻
عزیزم کلی راه نرفته داری بعدحدود هفده سال با ای وی آف خدا بهم بچه داده که الان هم نمی‌گذاره بخوابم ...

خدا واست نگهش داره عزیزم 

نمیدونم واقعا این ماه خیلی امید داشتم یهو انگار زیر پام خالی شد 

هر روز نه همون روزای وسط سیکل یه روز درمیون کلا ماهی پنج بارم نمیشه یعنی بخاطر اینه؟

آخه من یه دوستی داشتم 

هر روز رابطه داشتن

نمیشد 

گذاشت یک روز درمیون دو روز در میون انجام داد باردار شد خداروشکر 

ویتامین بدنت تکمیلی

فولیک اسید خوردی

تنبلی تخمدان تیروئید کم‌کار یا پرولاکتین بالا نداری