2777
2789
عنوان

خانومایی که معلم هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 125 پست
اره این چرند رو ب ما هم گفتن ولی من زورم میاد ده بدم می‌خوام ندم ببینم چه غلطی میکنن

من معلمم

همیشه به اون معلمی که مستمر نمی‌داد دری وری میگفتم😂قلبت رو انقدر پر از سیاهی نکن، یه ده بده پاسش کن بره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولا ک تیزهوشان که مشخصه دیگه ولی شما در مورد موردی م گفتم لطفا نظر بدید ب دانش آموزی ک نمراتش این ب ...

ببخشید کاری پیش اومد الان پیامتون رو دیدم

دانش آموزان تیزهوشان همه زرنگ نیستن و من دقیقا دانش آموز با این حدود نمرات زیر ۵ هم اینجا دارم

عزیزم گفتم خدمتت من بنا رو بر این میزارم شاید برای امتحان نوبت اول دانش اموز به خودش اومد و درس خوند پس مستمرش رو تک نمیدم که اگه تلاشی کرد من باعث پس رفتش نشم

حقیقتا ما با نوجوان طرفیم و اینها بخاطر بچگی و شیطنت گاهی کم کاری میکنندبنظرم نباید خیلی خشک و درچارچوب باهاشون رفتار کنیم

البته که من مستمرهای ماهانه شون رو کم میدم اما مستمر نوبت اول که وارد کارنامه میشه رو تک نمیدم

البته این دیدگاه من هست و نظرشماهم محترمه

ببین دبیری بد نیست امنیت شغلی دارید بیمه دارید برای ی خانوم هم خوبه فقط میگم با چشم باز انتخاب کن فک ...

عزیرم مستمر رو از ده  حداقلشو در نظر بگیر شروع کن ببر بالا

اونیکه مستمرش ده هست،دوازده بده

اینطوری شاید برای خرداد انگیزه و امیدی پیدا کنن