2777
2789
عنوان

خانومایی که معلم هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 125 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب فرض کن همه مثل شما فکر کنن، یعنی به دانش آموزی ک درس نمیخونن هی نمره بدن بیاد بالا مثل همون دانشگ ...

بچه  درس نخونه نهایت دیپلم بگیره به زور

دیپلم ،واقعا تا چندسال آینده معادل بی سواد الانه 

بچه درس نخوان بدون سهمیه وپارتی ،هیچ اینده از طریق درس ،حتی همون نمره دادن والکی ده دادن نداره ،نه رشته خوب ،نه شغل

بعداکثریت بچه ها ،شهریور نمره رومیدن باز 

درعمل فرقی نمی کنه ،درس خوان که نمیشه 

هدف باید باشه پشت این نمره ،تربیت بخواد بشه باهمون ده میشه ،اگه آینده اش مهم باشه ،چون معدل میادپایین ،ومعدل درکنکور تاثیرداره  یادرانتخاب رشته که خیلی سخت شده

پررو باشه وبیعار ،باشش وده ،بازراه خودشو میره واینده خودشو دراصل تباه میکنه 

یه شانسی بادرس خوندن هست ،اونم ازدست میده

خاک بر سرت معلوم الحال عوضی آدم اشغالی مثل تو جاش تو اشغالاست اره نمره ی مفت به آدم تنبل تن پرور نمی ...

دیدی قضاوت بیجا میکنی‌ بهت گفتم شاید شرایط دانش آموز خوب نبوده الان که خونده دیگه ببخش نمره بده الان این جا اومدی میگی خودت تنبلی به منی ممتاز کلاسم من خودم برگه های بچه هارو صحیح میکردم وقتی میخواستم نمره بزارم اون بدترین معلم هم میگفت نمره قبولی شو بده که حداقل بره هنرستان ولی تو از بس کثافتی و خوار و ذلیل شده و پلید هستی میگی چرا نمره بدم تا دوازدهم همینجوری برن تو چشم دیدن دیپلم گرفتن اونم نداری عقده ای

بچه درس نخونه نهایت دیپلم بگیره به زوردیپلم ،واقعا تا چندسال آینده معادل بی سواد الانه بچه درس نخوا ...

اوهوم‌🤔🤔

از این دید هم میشه نگاه کرد 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
اون خونه ای که توش بزرگ شدی مثل سگا پارس میکنن چقدر بیتربیتی 🤮🤮🤮🤮🤮

جوابت رو ندادم ولی همچنان مثل سگ زر میزنی 

گمشو کثافت 

سگ تویی از این سگ ولگرد ها که آب دهنشون میریزه لاغرن هار شدن دنبال غذا هستن بدبخت

ادم با جواب دادن ب لجنی مثل تو ، ب خودش توهین می‌کنه 

تو روانی هستی مشخصه 

منم با روانی ها حرفی ندارم 

تا صبح زرررر مفت بزن 

به هم توهین نکنیم

ادم با دلیل و برهان طرفشو یا قانع می کنه یا هیچی دیگه

این خانم معلم مختارن هرطور میخوان تصمیم بگیرن ما فقط نظراتمونو باید بدهیم .....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶