2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کسی از خودارضایی تجربه داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 84 پست
الان سیل عظیمی از آقایون برات درخواست میدن😂

همه هم از دم ابجی گویان و خیرخواه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید بعضیا بگن برو ورزش کن

کتاب بخون

ولی دوستان نظر هر کس محترمه و خب اینم نیاز طبیعیه کاملا و چیز بدی نیس

یه غول نسازیم

میتونیم جای غذا خوردن ورزش کنیم؟نه

هر چیزی به جای خود

همه هم از دم ابجی گویان و خیرخواه

دقیقا.بخدا همشون من دیدم میان میپرسن ببخشید یه سوال خصوصی دارم میتونم راحت باشم و بپرسم؟؟ 😂😂

هیچکس جای تو نبوده و نیست و احساس و شرایط تورو تجربه نکرده، پس بخاطر نظرات دیگران به تصمیماتِ خودت شک نکن... 

اگه خیلیییی بری تو فکر و بیوفتیم که آره من باید ترک کنم و اینا بدتر میشه 

تایم نزدیک پریود اینا اگه خیلی حالت بد شد اوکیه چون نیاز طبیعیته 

بقیه مواقع هی کم و کمتر کن 

یادتم باشه خیلی انرژی میگیره نمیتونی درست درس بخونی

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

با خدا قرار بذار که فقط همین ماه رجب رو انجامش ندی. یا مثلا از چهل روز قبل نیمه شعبان. اگه تونستی بعدش قرار قرارتو تمدید کن ماه شعبان هم انجامش نده اگه انشاءالله موفق شدی ماه رمضون هم که چون روزت باطل میشه نمیتونی انجامش بدی