2777
2789

خیلی عصبانیم خودش می‌بینه چند روز من معده درد دارم در حدی که نمیتونم راه برم الان نمی‌دونم خونه جارو کنم غذا بزارم دستشویی بشورم سالاد درست کنم دستمال بکشم 

خودشم رفته خونه ننه اش اونوقت خواهرش ما دعوت می‌کنه هفت صبح دعوت می‌کنه

میگم بزار فردا میگه نه تا الان یه بند کار کردم دارم میمیرم از خستگی

اونا من دعوت میکنند شوهرم من از چهار بعد از ظهر می‌بره کمکشون الان ساعت شش و نیم هیچکدوم نیومدن کمکم خیلی ناراحتم 

من جاتون بودم کاری نمیکردم نه جارو ن مرتب کردن و نه غذای خاص اومدنم بگو دیر فهمیدم دست تنهام بودم

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شام چیه؟براشون سوسیس بزار یزمانی شوهرم هررروز ظهرا ک میامدخونه مرخصی ننشو دعوت میکردبعدها ب ذات مادرش پی برد دیگه دعوت نکردیم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

شام چیه؟براشون سوسیس بزار یزمانی شوهرم هررروز ظهرا ک میامدخونه مرخصی ننشو دعوت میکردبعدها ب ذات مادر ...

مرغ گذاشتم آخه بدبختی اینه من مجبور می‌کنه زنگ بزنم اونا

خواهر شوهرم یه شب ما دعوت کرده عقده ای از اون روز بد رفتار می‌کنه من تیکه بارون می‌کنه الان همه اینا هم کار اون

مرغ گذاشتم آخه بدبختی اینه من مجبور می‌کنه زنگ بزنم اوناخواهر شوهرم یه شب ما دعوت کرده عقده ای از او ...

باش همینم خوبه زیادیه خانواده شوهره ک حتی نون خشکم بزارید براشون😄

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

شوهرتون نمیدونست معده درد داری؟چه جوری با این حال کار کردی اخه کاش دعوت نمیکرد

می‌دونه رفته میوه وکاهو خریده هر چی میگم از پله ها بیار بالا نیاورد بزور خودم آوردم