2777
2789

پارتنرمه

صبح ساعت 10 پاشده رفته حموم صبحونه خورده زنگ زده به من 2 دقیقه نشده گفت میخوام برم سرکار 

خیلیییم یخ بود هرچی پیام دادم خوبی سر صبح چرا خلقت تنگه گفت نه اوکیم آخرشم گفت یکم حال روحیم بده گفتم به من بگو و.برگشت گفت الان کار دارم رفت تا ساعت 3 اینا بهش زنگ زدم گفت وسط کارمم بعدا صحبت میکنیم باز قطع کرد یه پیام دادم گفت وسط کار حواسمو پرت میکنی بعدا صحبت میکنیم دوباره ساعت 5 زنگ زدم گفت نیم ساعت دیگ کارم تموم میشه منم دیگ اعصابم نکشید 6 بار زنگ زد جواب ندادم توی تلگرام 4 تا پیام دادم قربونت برم و. من سین کردم جواب ندادم زنگ زد من اینبار 2 دقیقه ای قطع کردم توی آخر تماسم گفت نمیخوای بهم خسته نباشید و.. بگی گفتم نه الان پیام داده دارم میرم خرید برای خونه 

واییی خیلی عصبانیم از دستش حق دارم یا نه؟ 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۲۰ سالمه میتونم نظربدم؟

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

اگر این رفتارش پر تکرار نیست ، نه حق نداری .

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

پارتنر دوست پسرهشوهرتهچیه که با مطابق با اون جوابتو بدیمرلتهچیته

دوست پسر 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

عزیزم کارت درست نبوده انقد پیگیر و اویزونش شدی

اصلا آویزون نبود حالش از صداش مشخص بود به خاطر همین تماس گرفتم