2777
2789

خانما ما رابطمون لانگ دیستنس هس( از دو شهر متفاوت هستیم)

چندین بار تاحالا دیدمش 

هرروز هم ویدئو کال میگیریم ۵.۶ ساعت 

تاحالا عمه هاشو و خواهر و برادر و مادرش حضوری دیدم و با اوناهم چند باری ویدئو کال گرفتم

تو اکانتای هم هستیم 

و یه اکانت واتساپش دست منه ک گروه خانوادگی دارن منم توش هستم 

بنظرتون به شناخت کافی درحد رابطه حضوری میرسم؟ 

لطفا نیاید بگید چرا تو اکانت همدیگه این و... ما خودمون دوس داریم و ب اجبار نبوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم اما روابط لانگ بدرد نمیخوره واقعا هیچ حسابی نمیشه روش باز کرد 

از نظر من دو نفر باید حداقل هفته ای ۳،۴ بار همو ببیننن

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره؛  هرگز بخشیده نمیشی🪽🖤🤌🏻

به نظرم خلیج از مجازی خیلی چیزها میبینی که میتونی باهاش به شناخت بهتری برسی تا مجازی که محدوده 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم