2777
2789
عنوان

با اینکه رابطم لانگ ولی ب شناخت میرسم آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 71 پست
عه چقدر شبیه منید شما منم دانشگاه اهواز قبول شدم ولی خانوادم گفتن پشت بمون یه رشته بهتر ک شهر دور ار ...

اگه دانشگاه دولتی اهوازه که خیلی خوبه

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظرم اسی داره احساسی به این موضوع نگاه میکنه در واقع اشتباه میکنه بحث ی عمر زندگیه فک میکنه چند سال ...

دقیقا اطلاعات شون خیلی کمه در حد قدیمه که بعد عقد تازه همو میشناختن

این طوری ازدواج کردن روی سبک زندگی امروزی جواب نمیده 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
بنظرم اسی داره احساسی به این موضوع نگاه میکنه در واقع اشتباه میکنه بحث ی عمر زندگیه فک میکنه چند سال ...

احساسی ک هست

ولی جوریه ک منطقمم قبولش داره دوسال رابطه لانگ دوسال هم ان‌شاءالله حضوری ب شناخت نسبی میشه رسید دیگه 

چون تفاهمی ک با این آقا دارم با آدمای حضوری ندیدم 

احساسی ک هستولی جوریه ک منطقمم قبولش داره دوسال رابطه لانگ دوسال هم ان‌شاءالله حضوری ب شناخت نسبی می ...

دقیقا چون واقعیت ایشون رو نمیشناسین حس میکنین خیلی باهاشون تفاهم دارین 

سن کم تون 

اختلاف سنی ۹ سال

رابطه لانگ دیستنس 

به عنوان یه روانشناس شکست تون از نظرم قطعیه عزیزم زندگی مشترک این شکلی نیست اصلا

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
تو اکانت همدیگه بودن مد جدیده؟؟حریم نمیزارن یه عده برا خودشون و طرف مقابلشون بمونه پسر گلمون کاری با ...

وای فکر کن داری با دوستت چت میکنی میگی پریودم دوس پسرشم میبینهه

هرگز کسی هر انچه ک میگفت نبود
تا نرین زیر یه سقف معلوم نمیشه. تازه اونوقت زندگی جدی میشه و از عوالم تخیلی جدا میشین .

دقیقا الان همش ظاهره

من به خواهرم که نامزده میگم بابا اینقد حرف خونه رو نبر پیش نامزدت

یعنی مادرم تا چیزی بگه این سریع پسره رو خبردار میکنه

میگم زندگی همین دو روز نامزد بازی نیست بعدا سر همین حرفا ببین این مرد چ ها که نمیکنه الان نمیشه شناخت اما فایده نداره 

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟از حرفای منفی خوشم نمیاد اما واقعا اوضاع واسم خوب نیست اصلا 😞خوبـمو نه ولـی بـدمـو میـخـوان 🤚🏻

دقیقا الان همش ظاهرهمن به خواهرم که نامزده میگم بابا اینقد حرف خونه رو نبر پیش نامزدتیعنی مادرم تا چ ...

دقیقا ، باید فاصله و حریم رو با همه حفظ کرد. بخصوص شوهر که با یه دعوای الکی همین موارد رو میگه و نیش زبون و ....