2777
2789
عنوان

خیلی از دستش عصبانیم حق دارم یا نه (بچه سال نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 115 پست
من مگه چی حرف زدم به شماا فحش دادم که فحش میدی؟؟یه خانوم باشخصیت خوب حرف میزنه من حرف بدی به شما نزد ...

اره خیلی خوب دیدم ی خانم باشخصیت چجور حرف میزنه 😊

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره خیلی خوب دیدم ی خانم باشخصیت چجور حرف میزنه 😊

من فقط به شما گفتم یکم با ادب تر هم میتونین نظر بدین این حرفم کجاش بد بود؟؟؟ میشه بگین لطفا؟؟؟؟

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

من فقط به شما گفتم یکم با ادب تر هم میتونین نظر بدین این حرفم کجاش بد بود؟؟؟ میشه بگین لطفا؟؟؟؟

من باادب صحبت کردم. توبودی که مثل... پریدی وسط دو نفر دیگه به شماربطی نداشت من اصلاباتوصحبتی نداشتم الانم بروپی کارت ایقدریپ نزن 

من باادب صحبت کردم. توبودی که مثل... پریدی وسط دو نفر دیگه به شماربطی نداشت من اصلاباتوصحبتی نداشتم ...

لطفا انتقاد پذیر باشین۲۸سالتون ولی مثل یه بچه حرف میزنین

من باادب صحبت کردم. توبودی که مثل... پریدی وسط دو نفر دیگه به شماربطی نداشت من اصلاباتوصحبتی نداشتم ...

این یه سایت عمومیه رو هرکی دلم بخواد ریپ میزنم تا الان رو هرکی ریپ زدم ناراحت نشد

این یه سایت عمومیه رو هرکی دلم بخواد ریپ میزنم تا الان رو هرکی ریپ زدم ناراحت نشد

توکاربیخودوبیجایی میکنی روی هرکی دلت میخواد ریپ میزنی بقیه ناراحت نشدن ب خودشون مربوطه. تو چند سالته 45 یا 79 بهتره بری با همسنو سالای خودت چت کنی. اگه اینجوره منم به هرکی برسم فحش بدم بگم دلم میخواد؟اینجورنمیشه. با ی سن بالا کل کل نمیکنم جواب نمیدم توی خودت بپوسی

توکاربیخودوبیجایی میکنی روی هرکی دلت میخواد ریپ میزنی بقیه ناراحت نشدن ب خودشون مربوطه. تو چند سالته ...

من۲۵سالمه 

توکاربیخودوبیجایی میکنی روی هرکی دلت میخواد ریپ میزنی بقیه ناراحت نشدن ب خودشون مربوطه. تو چند سالته ...

پروفمو ببین میفهمی چند سالمه بازم میگم من رو هرکی که دلم بخواد ریپ میزنم به تو هیچ ربطی نداره 

دوست پسرشه چه خونه اومدنی😅

اها حواسم نبود🤣🤣 خب باید وایسه دوست پسرش بره خونه بعد دیگه جز حال و احوال ساده پیگیر نشه تا خود پسره دلش بخواد تعریف کنه

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40