2777
2789
عنوان

خیلی از دستش عصبانیم حق دارم یا نه (بچه سال نیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 115 پست
نه اینهمه پیگیری برای چیه وقتی گفته خودم بهت توضیح میدم

آخه حالش اوکی نبود منم حالم اوکی نیست هزار بار پیام و تماس و.. داره

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو ام خیلی دیگ سریش شدی دیدی حوصله نداری ول میکردی

آخه حوصله داشت حالش خوب نبود منم حالم خوب نیست خیلی پیگیر میشه

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

اگر این رفتارش پر تکرار نیست ، نه حق نداری .

نه نیست 

شاید بخاطر این بوده ک خسته بوده روز تعطیل باید میرفته سرکار

آخه بار اولش نیست به جاش شنبه یکشنبه نمیره

زیاد پیگیر نباش بذار خودش بیاد جواب بده منم وقتایی دوس پسرم زیاد پیگیر میشه میگم کار دارم زنگ نزن 

میشه برای حاجت دلم دعاااا کنی میشه دعاااا کنی به خواستم برسم آروم و قرار ندارم  🥲عاشقتم عشقم ❤💍

چیکارش داشتی خوب ولش میکردی حالا شب بهت زنگ میزد

آخه حالش اوکی نبود منم حالم خوب نیست خیلی پیگیر میشه 

بله حق داری کاملا

و باید چه رفتاری نشون بدم؟ 

اصلا آویزون نبود حالش از صداش مشخص بود به خاطر همین تماس گرفتم

خب وقتی میبینی درست جواب نمی‌ده واسه چی اینقد زنگ میزنی ؟منم باشم اعصابم خورد میشه یکی وسط کار مرتب زنگ بزنه بهم‌ اونم وقتی حوصله نداشته باشم 

بعدم ممکنه هممون یه روزایی بی دلیل حوصله ی هیچیو نداشته باشیم 

صبوری کن اینجور وقتا تا خودش تماس بگیره باهات 

بله

بنظرم خیلی زیاد بهش گیر دادی همون صبح که گفت بعداحرف میزنیم بایذ رهاش میکردی، میدونم اژ دوست داشتن و توجه زیاده اما کاهی اوقات آدم نیاز داره تنها باشه.تو همچین وقتایی ک خلقش تنگه تنهاش بذار نترس اتفاقی نمی افته

من اگر وقتایی ک بی حوصلم کسی پاپیچم بشه خیلی زیاد بداخلاق میشم و صبوری نمیکنم

اینبار تجربه شد برای دفعات بعد

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

وقتی گفت کار دارم میگفتی کارت تموم شد خودت بزنگ اینهمه چسب بازی نداشت دیگه

آخه بحث کاریش نبود حالش خوب نبود منم حالم خوب نیست خیلی پیگیر میشه