2777
2789
عنوان

بعد طلاقتون به هر نری دل نبندید مث من دیوونه نشید دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 101 پست
از این میسوزم یهو میاد ب فاز عاشق شدن گرفتنفرداش بی دلیل میره

عزیزم جسارتا تو اون مواقع داداشمون فقط راست کرده 

ببخشیدا رک گفتم

همچون ماه الهام بخش باش، حتی زمانی که کامل نیستی🌛

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یسریا سن ۲۷ رو زیاد میبینن اطرافیانم دلیل بدبختیم همینا بودن

💩 خوردن. خیلی ببخشیدا. 27 آخه سنیه؟ در گوشت پنبه بزار روی خودت کار کن و برگ جلو. اول از همه باید مثل کوه محکم و سنگ بشی یعنی چی هر اشغالی اومد سرراهت خودتو بیچاره کنی. تازه جدا شدی عوض اینکه بری بچرخی بری سفر یه چندسال رو خودت کارشکنی تنها باشی تا حالت جا بیاد بفهمی چند چندی سریع چسبیدی به یه آدم اشغال؟ هدف دیگه ای نداری؟ 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

فقط شوتش کن آشغالی با یکی هم شان خودت ازدواج کن

ساده نباش گول حرفاشم نخور

دیگه جای ریسک نداری 

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

ببین یک چیزی بهت میگم خوب گوش کن 

من خودم ۴سال عقده آشغالی بودم وبلاخره باخیانت بازنایه سن بالاجداشدم بعد۳ماه دوباره باخواستگاردوران مجردیم که ۳۵سالشه ازدواج کردم ناراضی نیستم 

ولی ازازدواج قبلیم ترس خیانت این همسرمودارم هنوزعقدم ولی وقتی پیشم نیست همش فکرمیکنم جایه دیگست وارامش ندارم هیچ کاری نمیتونم بکنم بااینکه اون اهل این کارنیست 

به نظرم بعدطلاقت به خودت فرصت بده این پسری که تومیگی تورو ازبین میبره وهیچی ازت نمیمونه قیدازدواج بااین آدموبزن ازت خواهش میکنم فقط بخاطر خودت شوهرهمیشه هست حتی وقتی ۵۰سالت بشه عجله نکن عجله نکن 

واسه ارامش منم دعاکنین 

من که بی سوادم ب این نه میگم تو چته

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

این دیگه سوال پرسیدن داره؟معلومه که باید باهاش ازدواج کنی اصلا این تحفه رو ازدست ندیا چون واقعا ادمی که این همه اخلاق مزخرف رو باهم داره خیلی خاصه و دیگه نمیتونی مثلشو‌پیداکنی

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باشᥫ᭡