2777
2789
عنوان

بعد طلاقتون به هر نری دل نبندید مث من دیوونه نشید دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 101 پست
💩 خوردن. خیلی ببخشیدا. 27 آخه سنیه؟ در گوشت پنبه بزار روی خودت کار کن و برگ جلو. اول از همه باید مث ...

نمیدونم چی توی این عن دیدم😂😂😂

اصن اگه منو ببینی خداشاهده پشمات میریزه نمیدونم چرا شانس ندارم بخدا 

برام سواله ک آیا فقط بامن اینجوریه؟؟؟

دور این ادم خط قرمز بکش این اصلا بدرد نمیخوره 

عزیزم شما از لحاظ عاطفی ب مشکل خوردی دوس داری یکی باشه که تامینت کنه برای همین که داری خودت دستی دستی بدبخت میکنی نکن عزبزم اینکارو 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما بعد طلاقت به خودت باید فرصت میدادی. تا ریست بشی . نه اینکه بدترین و سم ترین ادم بری تو رابطه. میدونم اصلا گوش نمیدی و فایده نداره. ولی این ادم کات کن . و همه چیز بلاک کن ازش . برو تو  حال خودت یه مدت .  یه کاری کن کلا از فکر ازدواج بیای بیرون . اینو جدی میگم وقتی بیای بیرون فکر ازدواج نکن مغزت  به کار میفته دیگع استرس ازدواج نداری. اینجوری میتونی یکی دوسال بعد یع مورد خوب پیدا کنی. تو الان نباید با هر کسی اکی بشی . بعدم این اقا هم شرایط ازدواج اصلا نداره. همونم خیلی اسیب دیده هست . چرا میخوای زندگیت یه لول بیاری پایین تر. حداقل الان مجردی خونه بابات 

ببین یک چیزی بهت میگم خوب گوش کن من خودم ۴سال عقده آشغالی بودم وبلاخره باخیانت بازنایه سن بالاجداشدم ...

خدالعنتشون کنه 

نمیدونم ما زنا رو چرا وسیله قرار میدن واسه عقده هاشون

عزیزم من همیشه انتخابام بد بوده هرکی باهاش بودم یا خائن بود یا معتاد و‌..با اینکه از خیلی خانما شرای ...

ذهنیت بازنده داری خواهر 

با این ذهنیت تا ته دنیا هم که باشه هیچ آدم حسابی رو جذب خودت نمیکنی

چون از قبل برنامه دادی به ذهنت که هر چی آدم دوزاریه میاد طرف من 

خودت رو تو طبقه دهم یه برج تصور کن آدمی که طبقه همکف باشه می‌تونه تو رو ببینه؟؟

اگه طبقه دهم باشی فقط اون بالایی ها میتونن ببیننت

پس خودتی که خودتو لایق و مستحق اون پایین پایینی می‌دونی

امیدوارم ذهنیتت رو تغییر بدی 

حیف شماس واقعا

همچون ماه الهام بخش باش، حتی زمانی که کامل نیستی🌛
نمیدونم چی توی این عن دیدم😂😂😂اصن اگه منو ببینی خداشاهده پشمات میریزه نمیدونم چرا شانس ندارم بخدا

اونی که طلاق میگیره تلاششو میکنی با ازدواج دومش دهن همه رو ببنده و روی شوهر قبلیشو کم کنه ،این تحفه چیه روت میسه واقعا؟

در شان شما نیس ازدواج با همچین آدمی ، تحصیلات و وضعیت مالی خوبی نداره ، آدم متعهد و وفاداری هم نیس ، منم شرایطم مثل شماس تحصیلات و سن و درآستانه طلاقم به نظرم باید با دید وسیعتری اینبار باید انتخاب کنیم من هیچ نقطه مثبتی تو این فرد ندیدم از توصیفاتتون

نمیدونم چی توی این عن دیدم😂😂😂اصن اگه منو ببینی خداشاهده پشمات میریزه نمیدونم چرا شانس ندارم بخدا

شانس داری قدر خودتو نمیدونی. کسی که قدر خودشو ندونه زندگیش حروم میشه. اعتماد بنفست کمه به شدت و خودتو ارزشمند نمیدونی. بدون مرد هم میشه زندگی کرد و ارزشمند بود تا زمانیکه آدم خوبی بیاد. باید روی زندگی فردی خودت کار کنی. و احترام به خودتو یاد بگیری بعد بری سراغ مردا

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون