2777
2789
عنوان

بعد طلاقتون به هر نری دل نبندید مث من دیوونه نشید دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 101 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم من همیشه انتخابام بد بوده هرکی باهاش بودم یا خائن بود یا معتاد و‌..با اینکه از خیلی خانما شرای ...

باید حتما بری مشاوره حتما مشکل اعتماد بنفس یا یه تله روانشناسی داری اونو حلش کن زندگیت خراب میشه. 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

عاقبت ازدواج با این ادم قطعا جدایی و طلاق!

با تحصیلاتت کاری ندارم چون قطعا تحصیلات قرار نیست مهارت زندگی رو صد درصد بهت بده

اما شما از طلاق قبلیت چرا استفاده نمیکنی؟! نباید محتاط تر میشدی!؟

بااین ادم کات کن و خودتو ازرشمند بدون

من تامیک قبلیتون خواننده خاموش بودم جون دوستان لطف کردن وراه حل دادن وحقیقتا هم درست میگفتن فقط دور بشین از این آدم الان باز دیدم تاپیک زدین گفتم خودمم یه بار بگم شاید تاثیر گذار بود😐😐😐

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔

عزیزم خواهر گلم، شما اول از همه بیا رو عزت نفست کار کن. اگه تک تک چیزایی که نوشتی برات محرز شده واااقعا جای فکر کردن نداره. از طرف خانواده تحت فشاری که زود ازدواج کنی؟؟؟

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
اخرین بار بهش زنگیدم گفت جلسه بودم و جواب نداد بعد بهم گفت زیادم زنگ نمیزنی انگار دوس نداری حرف بزنی ...

کسی که الان اینجوری رفتار میکنه بعد ازدواج فک میکنی رفتارش چطوریه ؟؟؟؟