2777
2789
حتی کسی ک بقیرو نابود کرده

آره چون عاقل تر از خدا نیستم حتما خدا بنا به دلایلی بهش زندگی داده شاید به دل مادرش نگاه کرده شاید در آینده بتونه جبران کنه و یا شایدم فرد مفیدی برا جامعه بشه 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

آره چون عاقل تر از خدا نیستم حتما خدا بنا به دلایلی بهش زندگی داده شاید به دل مادرش نگاه کرده شاید د ...

سوختن ظالم تو اون دنیا چ سودی برای ظلم دیده این دنیا داره ؟ مادرش دل داره اونی ک ظلم دیده چی؟ ب بقیه سود برسونه ظلم من جبران میشه؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

داعشیای بی همه چیزو

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

سوختن ظالم تو اون دنیا چ سودی برای ظلم دیده این دنیا داره ؟ مادرش دل داره اونی ک ظلم دیده چی؟ ب بقیه ...

شوهرم ومادرشو

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
اون پیرمرد بی همه چیزی ک بهم دست زد😭

چرانزدی تودهنش

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
سوختن ظالم تو اون دنیا چ سودی برای ظلم دیده این دنیا داره ؟ مادرش دل داره اونی ک ظلم دیده چی؟ ب بقیه ...

عزیزم قاضی فقط خدا هست وبس.. و ما مالک دنیا نیستیم که هرکی دلمون رو بشکنه از صفحه روزگار محوش کنیم میدونم دلت خیلی شکسته که همچین تاپیکی زدی ولی اینم بهت بگم اگه ظالم هم تقاص پس بده باز دلت آروم نمیشه باز دردمون کم نمیشه پس بهتره بسپری به خدا و ظلمهایی که دیدی فراموش کنی

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

جاریم و دوتا دختراش،مخصوصا دختراشون که یاد همه ی بچهای فامیل دادن گفتن بچهامو بزنید همراهشون نرید نزارید بیان همراهتون بازی خیلی عوضی دختراش حالا بچهای من فقط ۳ و ۴ سالشونه اون حجم از بی‌رحمی و سیاه دلی بچهای اونا رو میبینم که بچهای من زندانی اند داخل خونه نه عروسی نه اعزا نه محرما میشه جای رفت تا میریم سه گردان بچه دنبال بچهامن و می نن و فحششون میدن دلم خیلی سوخته

ی لحظه تو شوک موندم ولی بعدش ب همین دلیل بیشتر حالم بد شد ک چرا انقد ضعیف و بدبختم چرا نتونستم فحش ب ...

برا منم پیش اومده بارها ساده نگذشتم به باریکی روتامیخوردزدم