2777
2789
عنوان

بعد طلاقتون به هر نری دل نبندید مث من دیوونه نشید دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 101 پست
شوهرم خیلی خوب بوووودبا درک و شعور بود فقط معتاد شدوگرن پاک و متعهد هم بود.‌‌..

نباید جدا میشدی باید صبر میکردی زندگیت درست میکردی 

نمیدونم برای زندگیت چقدر تلاش کردی اما احساس میکنم ادم عجولی هستی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرم خیلی خوب بوووودبا درک و شعور بود فقط معتاد شدوگرن پاک و متعهد هم بود.‌‌..

خوب پس چرا خودت و می‌ندازی ته چاه. 

خودت و خلاص کن. از تنهایی پناه آوردی به این . حواست باشه تا دیر نشده ولش کن. 

طلاق گرفتی گناه نکردی که همچین آدمی رو قبول کنی . 

نهههه

پس صبر داشته باش درست بخون کار پیدا کن بخدا با کاری که تو داری بهترین کیس برات میا فقط باید صبر داشته باشی 

تو هنوز ۲۷سالته حداقل تا ۳۰ سالگی صبر داشته باشه 

نباید جدا میشدی باید صبر میکردی زندگیت درست میکردی نمیدونم برای زندگیت چقدر تلاش کردی اما احساس میکن ...

الانم شوهرم دوس داره بهش برگردم عاشقم بود

شایدم زود عمل کردم نمیدونم واقعا

ن واقعا عمل میکنم و کات

آفرین .. اگه میخوای فکرش نکنی.. همه اثارش پاک کن و بلاک .. واقعا رو‌پیدا کردن شغل  متمرکز شو . ۲۷ واقعا سنی نیست .  سعی کن شغل قابل قبولی پیدا کنی و خیلی دختر خوبی باشی . رو خودت کار کن . حتما ورزش کن و مستقل باش. پسرا دنبال دختر این شکلی هستن‌ .. فعال مستقل نه اینکه لنگ ازدواج و وابسته .   دوستم با اینکه سنش ازت بالا تر بود با همین کارا که بهش گفتم عمل کرد الان همسر خوب پیدا کرد. موردای لاشی زیادیم میومد تو زندگیش ولی تا میدید بدن رد میکرد الکی خودش امیدوار نمیکرد. وقتی یه موردی بده الکی از استرس  ازدواج نکردن قبولش نکن . واقعا ازدوج نکردن بهتر از بعضی ازدواج های بده.  راستی از خداهم خیلی بخواه . یعنی همش از ته دلت از خدا بخواه یه همسر خوب اشنات کنه. 

الانم شوهرم دوس داره بهش برگردم عاشقم بودشایدم زود عمل کردم نمیدونم واقعا

ببین خوشبحالت که همچین مردی داری اگر از همه لحاظ خوب بود برگرد

کاش همسرم من اینجوری بود منم همسرم اعتیاد داشت و هزارتا اخلاق بد اما الان حسرت میخورم که کنارش باشم 

کاش خدا کمکم میکرد همسرم برای من ی همچین فرصتی میداد 

بابا دیوانه ای مگ از چاله در بیای بیفتی تو چاه تو چرا درس نمیگیری از زندگی دختر...چن سالته اصلا ...با ی ادم درست و حسابی ازدواج کن عقلتو بکار بگیر

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂