2777
2789

آذم تا اخر عمرش ب مادر نیاز داره باردارم هفته های اخرمه گفتم خونمو سر و سامون بدم نزدیک زایمانمه چون تازه عروسم خونم اونقدر کثیف نبود ک کارگر بگیرم ی ذره هم دست و بال شوهرم بسته است ی سری کارایی ک میتونستم خودم کردم البته ب سختی ی سری کارای آشپزخونه رو واقعأ نمیتونستم انجام بدم مثل تمیز کردن زیر کابینت خواهرم طفلکی گیر داد بیام تمیز کنم برات اومد یک ساعتم بیشتر کار نداشت در حد ی تمیز کاریه خیلی ساده بود دیرش شد شوهرش زنگ زد بهش هرچی دهنش اومد گفت اونم با عجله رفت حالا موندم برای بد زایمانم میخاد بیاد چند روز پیشم بمونه شوهرش دمارشو درمیارن با بچش ای کاش ادم هیچوقت محتاج هیچکس نشه اعصابمم خورد شد از این وضعیت هی بهش غر زدم از اینور زیاد نمیتونم پشت فرمون بشینم نتونستم برسونمش کلی معطل شد اسنپ بیاد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درده بی کسی خیلی سخته همدردتم... به خونواده شوهر اگر آدمای خوبی هستن رو بزن کمکت کنن.. خواهرتم که بنده خدا خودش گرفتاره چه کنه... بازم خدا برات نگهش داره که با تمامه گیرهای شوهرش فراموشت نمیکنه و بهت سر میزنه

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

عزیزم درکت میکنم بی مادری سخته 

از طرفی من خودم هیچکسو ندارم میترسم بزارم باردارشم 

امروز عصر آنقدر دلم گرفته بود داشتم به خودم میگفتم کاش یه کسی رو داشتم میرفتم خونش یه چایی باهم می‌خوردیم 

عزیزم درکت میکنم بی مادری سخته از طرفی من خودم هیچکسو ندارم میترسم بزارم باردارشم امروز عصر آنقدر دل ...

اره من زیاد این حسو دارم از طرفی ادم زود رنجیم و تحمل سو استفاده ندارم ازیه طرف به کسی نمیشه اعتماد کرد