2777
2789
عنوان

بعد طلاقتون به هر نری دل نبندید مث من دیوونه نشید دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 101 پست
نخوندم کاملیه سوال دارم ازت مگ یه بار طلاق نگرفتی؟؟عبرت نشد واست؟باز میخوای خودتو تو شرایط سخت بزاری ...

اخرین بار بهش زنگیدم گفت جلسه بودم و جواب نداد بعد بهم گفت زیادم زنگ نمیزنی انگار دوس نداری حرف بزنیم در خالیکه خودش همیشه تلفنامو قط کرد منم دیگ نزدم و ترجیحم پیام بود 

بهش گفتم تو هیچ مناسبتی رو بهمم تبریک نمیگی هیچوقت(روز زن بود)

گفت بابا برو دنبال زندگیت و خدافظ😐

شب قبلش با من لاو میترکوند و قول میداد

ارزش فکر کردنم نداره این پسر. حتی یه لحظه. حالا بشین کلنجار برو که دختر فالو نکنه. بیخیال عزیزم حتما که نباید رابطه و ازدواج باشه. به موقعش آدم مناسبت میاد تو زندگیت. اینم اگه باهاته بخاطر رابطه ج هست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خلی با همچین آدمی موندی؟ احساسی شدی، عقلت کجاست؟؟

اخرین بار بهش زنگیدم گفت جلسه بودم و جواب نداد بعد بهم گفت زیادم زنگ نمیزنی انگار دوس نداری حرف بزنیم در خالیکه خودش همیشه تلفنامو قط کرد منم دیگ نزدم و ترجیحم پیام بود 

بهش گفتم تو هیچ مناسبتی رو بهمم تبریک نمیگی هیچوقت(روز زن بود)

گفت بابا برو دنبال زندگیت و خدافظ😐

شب قبلش با من لاو میترکوند و قول میداد

اخرین بار بهش زنگیدم گفت جلسه بودم و جواب نداد بعد بهم گفت زیادم زنگ نمیزنی انگار دوس نداری حرف بزنی ...

چرا نمیخوای قبول کنی ایشون عاشقت نیس و آدم مودیه

و دغدغه خانوادشم داره

لطفا بیخیالش شو😑

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱

در شان تو نیست این یارو

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

وکیل هستی چهرتم عالیه

بعد خوب هم روانکاویش کردی هیچ نقطه مثبتی نداره فقط به خاطر اینکه مطلقه هستی تحت فشار روحی هستی که زودتر سر و سامون بگیری از چاله در اومدی میخوای بیفتی توی چاه 

به خودت فرصت بیشتر بده 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

ببخشید من قصد جسارت ندارم 

ولی برام سواله کسی که سالها وقت می‌زاره و درس میخونه

این مسیر کسب علم آدمهایی که تو این مسیر باهاشون هم مسیر میشی یه آورده ای باید برات داشته باشه یا نه

یه عزت نفسی

اعتماد به نفسی

اول از همه خودت باید به یه شناختی از خودت برسی

و ببینی اصلا دنبال چی هستی

اینکه صرفا تنها نمونی باعث میشه به کف استانداردهای خودت که هیچ صد پله پایین تر از اون قانع باشی

به خدا تنهایی اونقدر هم بد نیست 

صبر کن دوست عزیزم

یکم به خودت زمان بده

ببین چند چندی

خودتو از چاله ننداز تو چاه 

همچون ماه الهام بخش باش، حتی زمانی که کامل نیستی🌛

بخدا دلیل بدبخت شدن ادما فقط وفقط خودشونن

تو خیرسرت داری وکیل میشی

میخوای حق خانوما رو بگیری

بعد خودت دنبال اینی؟

خدا کنه تا عاقل نشدی وکیل نشی!

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اسْتَعِینُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِینَ اى کسانى که ایمان آورده‏ اید! مدد جویید به صبر کردن در مصائب و خواندن نماز در اوقات آن.    

دو پا داری دو پا هم قرض کن فقط ازش دور شو

ببخشید اون دل بی‌صاحبت بعد یه مدت دوری آروم میشه

از این آدم شوهر در نمیاد

مطمئن باش نامزدش هم برای همین کثافت کاری هاش در رفته

چه بسا اخلاق های بد تری داره و هنوز رو نکرده

چه کیس 💩 ی گیر آوردی. تردیدم داری؟ دقیقا یه نکته مثبت و قابل تحملش چیه؟ خوشبحال مردا هرچقدرم مزخرف باشن تنها نمیمونن .انقدر شوهر داشتن واجبه حالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

اونوقت ما مجردا از تنهایی مینالیم متاهلا میریزن سرمون که وای ازدواج خوب نیست درحالیکه همه بعد جدایی هم حتی دنبال مرد هستن.

دختر خودتو جمع کن خجالت بکش 27 سالته داری وکیل میشی. موندی مگه؟ من 36 مجردم هنوز. هیچوقت آنقدر احساس موندن نمیکنم اگه جا من بودی خودتو کشته بودی حتما.

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
ببخشید من قصد جسارت ندارم ولی برام سواله کسی که سالها وقت می‌زاره و درس میخونهاین مسیر کسب علم آدمها ...

عزیزم من همیشه انتخابام بد بوده 

هرکی باهاش بودم یا خائن بود یا معتاد و‌..

با اینکه از خیلی خانما شرایط بهتری داشتم

واسه همین اعتماد ب نفسم اومد پایین

ببخشیدا تو مث اینکه عقل نداری 

ادم ازدواج میکنه که ارامش داشته باشه

تو اصلا با این فرد ارامشی نخواهی داشت 

تو دیگه باید الان عاقلانه تصمیم بگیری یک مرتبه تجربه کردی 

من بعد از جدایی شاید دیگه هرگز ازدواج نکنم