2777
2789
عنوان

بیاید ببینید کار درستی کردم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 82 پست
بگو مگه نمیدونی من کی ام بگو مگه منو با لات سر کوچتون اشتباه گرفتیبگو من اگه سرت رو هم بریدم نباید ا ...

ایول سیاست😂😐

والا با این کار فکر کنم منو جنگی تصور میکنه😂🤌🏻😭

ن بابا چرا ناراحت شمارع دقیقاولی می‌دونی مغرور فکر کنم به غرورش برخورد ک گفت اما نباید می‌گفت گفتم د ...

بگو این حرفا رو به خودت هم بگو

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو مگه نمیدونی من کی ام بگو مگه منو با لات سر کوچتون اشتباه گرفتیبگو من اگه سرت رو هم بریدم نباید ا ...

گفتم غیر ارادی بود

حالا اگر بحقش رو کشید وسط میگمش

دستت طلا

ن بابا چرا ناراحت شمارع دقیقاولی می‌دونی مغرور فکر کنم به غرورش برخورد ک گفت اما نباید می‌گفت گفتم د ...

تو خوب گفتی بهش ولی اون نباید اینطوری بهت میگفت 

چون به نظرم پسری که عاشقت باشه هییییییچچچچچچ وقت دست روت بلند نمیکنه حتی به غلط🥲😭🤣🤣🤣

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

❤️ اگه هم نگفت خودت هی یادآوری کن 😆

تمومع 😂❤️

ولی می‌دونی

خیلی خدشو گرفت من متوجه شدم اصن آدمی نیست با این چیز کنار بیاد اما جلوی من خیلی خدشو کنترل می‌کنه حواسش هست به همه چیز😐

ارعععاصلا میرم قعر کنم😂😂😂

آره هی بهش بگو این موضوع رو 

و بذار نازت رو بکشه و از دلت دربیاره

یعنی چی که میزنمت😐😐

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

تمومع 😂❤️ولی می‌دونیخیلی خدشو گرفت من متوجه شدم اصن آدمی نیست با این چیز کنار بیاد اما جلوی من خیلی ...

دوست داره