جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
دختر من نه روزه گرفته دیوونه شدم سه بار دکتر بردم انگار نه انگار بی اشتهایی شدید داره.سرف های خلطی شدید انتی بیوتیکم میخوره فایده نداره نداره اصلا خوب نمیشه انگار این ویروس دیوونه شدم دیگه
دختر من نه روزه گرفته دیوونه شدم سه بار دکتر بردم انگار نه انگار بی اشتهایی شدید داره.سرف های خلطی ش ...
بخاطر بی اشتهایی اختمالا بدنش کم اب شده
دکتر سرم تجویز نکرد؟
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
آره سرمم زد به زور بهش غذا و مایعات میدم .دورش چقدره این ویروس اصلا خوب میشه خیلی میترسم
برای ما حدود دو هفته است
من الان یک و نیم روزه گرفتم حالم بهتره بستگی داره
برای بچه ها سختترن
همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄
سرفه هاشو بیشتر تشدید کردالان خیلی سرفه میکنهقبلا هم نداده بودم ک ببینم چطوره
عزیزم شلغم خوبه بیشتر مثل آنتی بیوتیک عمل میکنه.شربت توسیان عالیه یا قرص ایروکاست . بعضی سرفه ها اصلا با هیچی بند نمیاد در نهایت آمپول دگزامتازون.البته با تجویز پزشک.