2777
2789

چند وقت بود روی آلت و....دونه دونه شده بود شک کردم که مبتلا به اچ پی وی باشه بهش گفتم برو دکتر بگو آزمایش بنویسه ،بعد چند روز گفت رفتم دکتر دیده گفته چیزی نیست و نیازی به آزمایش هم نیست،کلی بحث و حرف آخرش زیر بار نرفت،تا دو روز پیش دیدم زگیل دراوردن سه تا بغل بازم زیر بار نمی‌رفت می‌گفت جوشن،وقت دکتر اورولوژی گرفتم بردمش تا دید گفت زگیل تناسلی هست ،گفت خطرناکه و باید سریع تر برش داری همونجا گفتم هرکاری لازمه انجام بده،سریع بی حسی زد بعد یک ربع کرایو کرد،واکسن نوشت بریم بزنیم،دنیا رو سرم خراب شده،نمیتونم  کنار بیام،حتما خودمم گرفتن،ولی از کجا گرفته از کی گرفته قسم میخوره رابطه با کسی نداشته ولی من باورم نمیشه

راههای مختلفی داره انتقال hpv

یکیش رابطه است

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی ایدز داره؟

نه زگیل تناسلی

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

وای فوبیای من هست نمیدونمم چرا 🤦🏻‍♀️

از بس تو سایت دیدم میترسم

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من شنیدم راه انتقال اچ پی وی فقط ر.ا.ب.طه نیستجاهای عمومی هم ممکنه داشته باشن

دکتر گفت در اثر تماس با همون زگیله فقط،یا توالت فرنگی که کسی مبتلا بوده مالیده باشه تو پشت سرش بری بشینی از جسم به بدن منتقل نمیشه