2777
2789
عنوان

همسر داداشم نمیاد خونمون عادیه مگه

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 57 پست
شماهم مثل خودش باش ایشون دوس نداره با خانواده همسر ارتباط بگیره

همچی برعکسه..

ما دوسداشتیم رفیق باشیم باهم ، 

چقدر دوسداشتیم بیشتربیاد، ذوق داشیم

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توقع رو بجای اینکه از عروس داشته باشید از داداش خودت باش

اون باید به شما احترام بزاره و زنش رو متقاعد کنه که خانواده منم مثل خانواده خودت بدون گرم باش..بعد ازدواج چطور زن میتونه مرد رو بکشونه سمت فامیلای خودش

اما مرد نمیتونه؟؟؟خب کم‌کاری خودشه دیگه

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
زیادی تحویلش گرفتین فک کرده ازتون سرداره محلش ندین

آره بخدا ، ..

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
بحث دوس داشتن نیست میدونی خانواده همسر من اذیتت میکنن نمیرم مسن چرا نمیای میرم بی احترامی میبینم درس ...

اینکه میگین شمارو در جواب دعوتتون،دعوت نکردن نشون میده اهل رفت و آمد نیستن.تو معاشرت عروستون هم مشخصه.برادرتون مشکلی نداره؟احتمالا بعد عروسی هم فقط گاهی برادرتون تنها بیاد خونتون

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
اره انگاری نچسبه یا به خیال خودش نمیخواد رو بده این وظیفه داداشت هست که در لفافه بگه بهش اونا زنگ می ...

داداشم  برعکس شده ،خودش ام اهل رسیدگی رفت امد صل رحم بود ،همیشه میگ سربزنیم ب خاله،عمه..  عجیبه ک اینجورنمگه بهش..

یا ام خانمه تغییرش دادا

همچی برعکسه..ما دوسداشتیم رفیق باشیم باهم ، چقدر دوسداشتیم بیشتربیاد، ذوق داشیم

منم مثل شما.البته خودم عروسم دلم میخواست ارتباط با خواهرشوهرم و جاری ها بهتر بلشه.ولی واقعیتش دیدم اهل زنگ و پیام نیستن.کلا خانواده همسرم هیچ وقت به من زنگ نمیزنن.حتی برای دعوت کردن هم به همسرم میگن.منم مثل خودشون رفتار میکنم

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
سرچی خونتون نمی اومد جدا شدن

نه هنوز نیومده بی دلیل شمشیرو از رو بسته بود نه زنگی نه احترامی درحالیکه ما خیلی بخودش و خانوادش احترام میزاشتیم همیشه این ما بودیم زنگ میزدیم احوالپرسی و دعوتشون میکردیم اونا اصلا. درحالیکه سطح خانوادگی و تحصیلات ما از اونام بالاتر بود.این اخرم که گیر داد باید خونه بزنی بنامم تا قبول کنم عروسی کنیم دیگه داداشم طلاقش داد گفت این به زن برا من نمیشه 

اینکه میگین شمارو در جواب دعوتتون،دعوت نکردن نشون میده اهل رفت و آمد نیستن.تو معاشرت عروستون هم مشخص ...

برادرم چـمشکلی؟

ما  دخالتی نکردیم اصن نگفتیم چرا میاد یا نمیاد ، باخودمون بیشترمیگیم ک چرااینجوریه جواب جخوبی رو باخوبی ننیده..

اره احتمالابعدازدواجم ،،سرکار میره خانومش.. بیاد و بگ نیست همسرم ، یا باهمبیان زودبرن..

خانواده ام  ب جز تو جشن ، هنوز،درست ندیدنش

منم مثل شما.البته خودم عروسم دلم میخواست ارتباط با خواهرشوهرم و جاری ها بهتر بلشه.ولی واقعیتش دیدم ا ...

برعکس مایید