2777
2789
عنوان

همسر داداشم نمیاد خونمون عادیه مگه

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 57 پست
برادرم چـمشکلی؟ما دخالتی نکردیم اصن نگفتیم چرا میاد یا نمیاد ، باخودمون بیشترمیگیم ک چرااینجوریه جو ...

اینکه برادرتون دلش بخواد زنش با شما گرمتر باشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبحالش

دیگهرکسی ک قدرنمیدونه.. اون نمخاد انگار

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

ببخشید میگما ولی واسه شب یلدا باید دعوتش میکردین یا میرفتین براش کادو میبردین 

الان کسی بدون دعوت نمیره جایی شاید منتظر دعوت از طرف مادرته 

مادرت دعوتش کنه 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

عزتشو نگه داشته که شما تو ناخود اگاهت همش برات سواله چرا نمیاد و وقتی میاد مثل مهمان باش برخورد میشه . کارش درسته

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
همچی برعکسه..ما دوسداشتیم رفیق باشیم باهم ، چقدر دوسداشتیم بیشتربیاد، ذوق داشیم

خواهرانه میگم 

حستو درک میکنم

و بهت حقم میدم 

اما اونم حق داره 

همینکه زن خوبی برای داشت باشه کافیه 

اما این وسط خوبی کن 

شاید باهات اکی شد 

ولی حق نداری آتیش بیار زندگیشون بشی و توی زندگیشون فتنه کنی 

اگر خوب نشد تو هم معمولی باهاش باش 

برعکس مایید

اره والا😁من ازدواج دوممه.ازدواج قبلم خیلی با خانواده همسر سابقم نزدیک بودم اصلا جزئی از خانوادشون بودم اوناهم خیلی دوسم داشتن.هنوزم دلم براشون مخصوصا مادرش تنگ میشه.اینبار که ازدواج کردم دسدم دقیقا برعکس اونا هستن😂

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
ایشون با برادرتون ازدواج کرده و اون رو انتخاب کردهوظیفه ای نداره واسه شما خواهری بکنه تصورتون اشتباه ...

من گفتم خواهری کنه؟؟؟؟ من مثال زدم.

تصورشما و برداشت شما اشتیاهه میگم. ک ، وقتی کسی میگ 

جواب سلام واجبه ،وقتی دعوت میکنی یا میری عیادت باباش ،اونم دورازجان بایدبیاد.. احترام واجبه ،

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏