2777
2789
عنوان

وقتی خیلی حال تون بده چکارمی کنین

475 بازدید | 66 پست

ی هفته ای میشه شبا تا صبح خوابم نمیبره بشدت حالم بده از هرچیزی ناراحت میشم شب و با گریه و سردرد سر می کنم گریه که می کنم گلوم درد می گیره چشمام میسوزه حوصله هیچی ندارم خیلی حساس و زودرنج شدم بی قرارم خونه خودمون دوست دارم بریم خونه بابام میریم اونجا دوست دارم برگردیم و... نمیدونم چه مرگمه ربطی به تایم زنانه نداره....

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!

اهنگ میزارم‌گریه میکنم 

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=367141800]اهنگ میزارم‌گریه میکنم [/QUOTEتنها نیستم گوشمم درد میکنه نمیتونم هدفون بزارم. ..حتی نمیتونم گریه کنم

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
قران بخون

روم نمیشه از خدا دور شدم

[QUOTE=367141800]اهنگ میزارم‌گریه میکنم [/QUOTEتنها نیستم گوشمم درد میکنه نمیتونم هدفون بزارم. ..حتی ...

🙂🫠

یونیک ترین و کاریزماتیک ترین ویژگی یه انسان ادبه، اگه با من هم نظر و هم عقیده نیستی بحث نکن قرار نیست همه ما هم عقیده و هم نظر باشیم💙🕊  موقتا کاربری دست دو نفره

یه سریال جذاب شروع کن نگا کنی کاری ،هنری چیزی....هم ذهنت و خسته کن هم جسمتو

عاشق رمان و سریال و... بودم ولی الان حوصله هیچ کدوم ندارم