2777
2789

دبیر این درس هم نیستم سوال ها رو هم یه تعداد از نمونه سوال های مختلف طرح کردم یه سری از سوال ها رو هم خودم طراحی کردم حالا تصحیح اش رو نمی دونم چی کار کنم چون طبیعتا دانش آموز کپی متن کتاب نمی نویسه که منم سررشته ندارم از زمین خدا به دادم برسه 

حالا قراره تا آخر اردیبهشت هم من تدریس کنم ۴ونیم فصل زمینی که مونده فعلا تدریس های چلاجور رو نگاه می کنم تو یه بدبختی افتادم 😩

بنظرم از ابتدا نباید میپذیرفتید عزیزم که ساعت های خالیتون با درس غیرمرتبط پر بشه

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیچاره دانش آموزا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

بیچاره اون دانش آموزا

و بعدش هم شما با این استرس ها 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

یه کلید برای خودت درست کن اول تستی جدول وشل کردنی صحیح غلط اینا اگر داره تصحیح کن اخر تشریحیا . بالاخره بخونی میفهمی چه قدر به متن و جواب میخوره نوشته بچه میفهمی لای کتاب باز کرده یا نه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بیچاره اون بچه ها:))))

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

بنظرم از ابتدا نباید میپذیرفتید عزیزم که ساعت های خالیتون با درس غیرمرتبط پر بشه

یه شهرستان کوچک زندگی می کنم یه دبیر زمین داشت اونم افتاده پاش شکسته بد جور حالا تا خرداد قرار نیست بیاد دادن به من

مشخصه کتاب مورد نظر رو بخون...اگه این کاره باشی و معلم خوبی باشی یه روزه قابل خوندنه روزنامه وار بخون و از کتاب سردربیار...بعد متوجه میشی هر سوال مربوط به کدوم بخشه...

بعد شروع می کنی از سوال اول میری به بخش مورد نظر میبینی منظور رو رسونده یا نه...

سه چهارتا برگه ی اولی سخت می گذره باقیش راحت میشه و زود تموم میشه

یه شهرستان کوچک زندگی می کنم یه دبیر زمین داشت اونم افتاده پاش شکسته بد جور حالا تا خرداد قرار نیست ...

چه بد

یه کتاب کمکی درسنامه دار بخرید ،مثل خیلی سبز

چون زمین تو کتاب مدرسه خیلی گنگه ، از رو اون راحت تر یادآوری میشه براتون و میتونید تصحیح کنید.

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

بیچاره اون دانش آموزاو بعدش هم شما با این استرس ها

هم به من ظلم شده هم به دانش اموز ها

باور کنید من زمین رو همون دوران دبیرستان خوندم هیچی یادم نمیاد ازش اصلا رشته من زمین نیست

سخت نگیر ما تاحالا هرچی معلم برا درسایی مث زمین و سلامت بهداشت و هویت و اینا داشتیم از رو.متن ی روخوانی میکردن تموم میشد😂 

برا تصحیح هم خودت پاسخ سوالات رو بنویس تو برگه امتحان ک ب عنوان کلید داشته باشی بعد از رو اون صحیح کن 

من عاشق تصحیح برگه ام دوران مدرسه بیشتر معلما میدادن من صحیح کنم براشون😂

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
مشخصه کتاب مورد نظر رو بخون...اگه این کاره باشی و معلم خوبی باشی یه روزه قابل خوندنه روزنامه وار بخو ...

مشکل اینه که کتاب زمین اصلا قابل درک نیست جمله بندی های اشتباه مبحث بندی اشتباه من