2777
2789
عنوان

همسر داداشم نمیاد خونمون عادیه مگه

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 57 پست

من خودم عروسم اینومیگم اماعروس هیچ وقت مثل خواهرنمیشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خواهرانه میگم حستو درک میکنمو بهت حقم میدم اما اونم حق داره همینکه زن خوبی برای داشت باشه کافیه اما ...

ویگ ازین بیشتر خوبی نمیشه کرد..من   ازخدامه بیاد، 

حتی نیامد کمکم.. تا صب خودم کادوهای جشن و چمدونش رو پایپون کردم گفتن بیا گفت کاردترم ،

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من گفتم خواهری کنه؟؟؟؟ من مثال زدم.تصورشما و برداشت شما اشتیاهه میگم. ک ، وقتی کسی میگ جواب سلام واج ...

نه عزیزم واجب نیست

کی گفته وظیفه داره با خانواده همسرش معاشرت کنه؟

انتخاب معاشرت کردن یا نکردن با خودش هست کاملا

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
مدلشه دلیلربر این نیست از شما بدش میاد

شاید روابط اجتملعیش ضعیفه..

ماز تایمک من چی برداشت کردید،  ی خانم میگ  تصورت اشتباهه نباید ب تو خواهری کنه ک.. من اصن  راجب خواهری کردن گفتم؟؟

من درمورد احترام ،شخصیت ، صحبت کردم

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
داداشم برعکس شده ،خودش ام اهل رسیدگی رفت امد صل رحم بود ،همیشه میگ سربزنیم ب خاله،عمه.. عجیبه ک ای ...

عزیزم بخای از الان این حرفا رو بزنی نمیشه ها😚😂

در واقع بعضیا نچسب نیستن فقط علاقه ای به رفت و آمد ندارن شاید چون احساس میکنن اگه با شما صمیمی بشن متقابلاً شماهم بعد از ازدواج زیاد میرین خونشون و از همه چیز باخبر میشید و ممکنه دخالت و اختلاف نظر و کنترل گری و اینجور چیزا پیش بیاد بزار فاصله بگیره بهتره هم برای شما هم برای برادرتون و زندگیش

ویگ ازین بیشتر خوبی نمیشه کرد..من ازخدامه بیاد، حتی نیامد کمکم.. تا صب خودم کادوهای جشن و چمدونش ر ...

خب ولش کن 

ببین یه چیز بگم دخترا یه کم محتاط هستند نسبت به خانواده شوهر،حق هم دارند ،تو هم حق داری  

بزار تا زمان بگذره 

اگر دلش بخواه خودش میاد جلو برای ارتباط برقرار کردن 

دلش نمیخاد با شما بگرده چون اومد باید پول بده دیگه خوب نمیاد که نده

پول چی

خونه پدرمادر دعوت نمیخاد اونا همیشه منتظر اومدن اولاداشونن

متاسفانه اینطور نیست... 

عروس هیچ وقت اولاد نمیشه 

داماد هیچ وقت اولاد نمیشه 

خوانواده همسر هم هیچ وقت پدر و مادر خودت نمیشن... 

این چیزی که شما میگی حداقل واسه تازه عروس نیست... 

من اوایل اینجور فکر میکردم هفته ای یکی دو روز میرفتم ولی هربار یه کارایی میکردن که ناراحت میشدم کم کم دعوا راه می افتاد... 

دیگه جلوی خودمو گرفتم و نرفتم نموندم دیر رفتم و زود برگشتم

واسه من ماکارانی با سویا و لوبیاپلو بدون سیب زمینی و گوشت میذاشتن انقدر هم شفته بود که حالت بهم میخورد نگاهش کنی ولی همون روزی که داشتم برمیگشتم میدیدم ماهی و گوشت و مرغ گذاشتن تو سینک یخش وا شه! 

این یعنی چی؟ یعنی من اضافه ام یعنی منتظرن من برم غذای خوب بخورن

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
نه عزیزم واجب نیستکی گفته وظیفه داره با خانواده همسرش معاشرت کنه؟انتخاب معاشرت کردن یا نکردن با خودش ...

عجب..

معاشرت ن؟ینی نباید ما ببینمش. هنوز خانوادم ک خارج ازکشوربودن اومدن..هنوز ندیدن..  

بی ون ببیننش نمیشناسن.‌ینی قایم بشه ما نشناسیمش

نه عزیزم واجب نیستکی گفته وظیفه داره با خانواده همسرش معاشرت کنه؟انتخاب معاشرت کردن یا نکردن با خودش ...

مجسمه ک نیست

وقتی اولین بار میرن خونه ینفر هدیه میبرن دیگه

ن ما برعکسه ، ما پول میدیم  کادومیدیم،اومد بهش کلی سکه پول دادیم ما ذوق داشتیم براش